Opruimen – By Frank
Opruimen – By Frank

Opruimen – By Frank

In de loop der jaren heb ik heel wat foto’s gemaakt en opgeslagen op mijn harde schijf. Zonde als er iets mee zou gebeuren. Daarom ben ik nu bezig al mijn foto’s en ook mijn muziek op te slaan op twee verschillende harde schijven. Om niet te veel werk te hebben en ook om er voor te zorgen, datehetesynchroon is met elkaareheb ik bij Microsoft een gratis (what else)etool gedownloade”Synctoy” genaamd. Deze tool zorgt ervoor dat wat ik op de ene schijf neerzet, automatisch op de andere schijf gebackupped wordt. Crashed deeene dan heb ik de kopie nog. Synctoy kun je hier downloaden.

Zo kijk je vanzelf ook alles door wat je zo allemaal ooit gemaakt hebt. Hierbij kwam ik onderstaande foto tegen.eEr is door mij wat met Gimp gespeeldeen er is dus ietseaan deze foto veranderd. Wieeziet het? (klikken voor een iets grotere versie)

18 Comments

  1. Ik kan niets anders bedenken dan dat je de Eiffeltoren hebt verplaatst …
    Dat tolltje van MS zal ik zometeen zeker even downloaden en bekijken. Alvast weer dank voor de tip.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.