Opruimen – By Frank

In de loop der jaren heb ik heel wat foto’s gemaakt en opgeslagen op mijn harde schijf. Zonde als er iets mee zou gebeuren. Daarom ben ik nu bezig al mijn foto’s en ook mijn muziek op te slaan op twee verschillende harde schijven. Om niet te veel werk te hebben en ook om er voor te zorgen, datehetesynchroon is met elkaareheb ik bij Microsoft een gratis (what else)etool gedownloade”Synctoy” genaamd. Deze tool zorgt ervoor dat wat ik op de ene schijf neerzet, automatisch op de andere schijf gebackupped wordt. Crashed deeene dan heb ik de kopie nog. Synctoy kun je hier downloaden.

Zo kijk je vanzelf ook alles door wat je zo allemaal ooit gemaakt hebt. Hierbij kwam ik onderstaande foto tegen.eEr is door mij wat met Gimp gespeeldeen er is dus ietseaan deze foto veranderd. Wieeziet het? (klikken voor een iets grotere versie)

18 Comments

 1. dat is wel weer een goeie tip…idd die weg klopt niet, of met andere woorden de eiffeltoren hoort daar niet te staan

 2. Ja, ik geloof ook dat de Eiffeltoren daar niet hoort 😉

 3. Backups amken is altijd een goede zaak. Ook van andere zaken die je niet grag wilt kwijt raken…

 4. De Eiffeltoren is verplaatst.

 5. Is dit wel in Parijs?

 6. Dat is een leuke tip, een reserve schijf.
  Ik denk er over, want als het weg is is het te laat.

  Ik heb geen idee wat er veranderd is, dan graag ook even het orgineel plaatsen!

 7. de lucht boven de vekeerd geplaatste eifeltoren hi hi.

 8. ja zonde als je dat kwijt raakt… en de verandering… no idea…

 9. Ik kan niets anders bedenken dan dat je de Eiffeltoren hebt verplaatst …
  Dat tolltje van MS zal ik zometeen zeker even downloaden en bekijken. Alvast weer dank voor de tip.

 10. heel goed dat opruimen,
  dat ga ik snel ook weer doen.

  ik denk ook die blauwe wolk

 11. Die Eifeltoren hoort daar niet te staan.

 12. Handig tooltje!! Pffff…. ja dat kan van alles zijn. Misschien was de foto te donker en heb je hem lichter gemaakt… ik zou het niet weten.

 13. Dat is een heel goed tooltje van M$, en een goede manier van je bestanden veilig stellen..hier ook alles dubbelop..

 14. Wel zo verstandig om te back-uppen.

 15. Wij hebben ze ook op twee externe harde schijven staan, en ook nog los op dvd… dus we hebben altijd iets achter de hand

 16. Als of de Eifeltoren op de plek van de Arc de Triomphe staat.

 17. Ik vind het al opmerkelijk dat je bij microsoft gratis een tool kan downloaden. 🙂
  Idd wel een heel opvallende blauwe wolk. Is dat het ?

 18. Euh, die opmerkelijke blauwe scheur in de lucht?

Geef een reactie