In de loop der jaren heb ik heel wat foto’s gemaakt en opgeslagen op mijn harde schijf. Zonde als er iets mee zou gebeuren. Daarom ben ik nu bezig al mijn foto’s en ook mijn muziek op te slaan op twee verschillende harde schijven. Om niet te veel werk te hebben en ook om er voor te zorgen, datehetesynchroon is met elkaareheb ik bij Microsoft een gratis (what else)etool gedownloade”Synctoy” genaamd. Deze tool zorgt ervoor dat wat ik op de ene schijf neerzet, automatisch op de andere schijf gebackupped wordt. Crashed deeene dan heb ik de kopie nog. Synctoy kun je hier downloaden.

Zo kijk je vanzelf ook alles door wat je zo allemaal ooit gemaakt hebt. Hierbij kwam ik onderstaande foto tegen.eEr is door mij wat met Gimp gespeeldeen er is dus ietseaan deze foto veranderd. Wieeziet het? (klikken voor een iets grotere versie)

18 Comments

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.