Vakantie
Vakantie

Vakantie

Vandaag, na vijf uur vanmiddag, mag ik mij scharen bij al die andere Nederlanders die vakantie denken te hebben. Met in het vooruitzicht van boven voldoende water en over anderhalve week een uitstapje naar onze oosterburen ben ik blij dat ik de komende week in ieder geval genoeg te doen heb om me niet te vervelen. Het klusrooster ligt al klaar en in geval het opklaart mijn camera ook, want mijn vrouw moet nog een weekje doorwerken voordat we samen wat kunnen gaan doen. U hoeft mij voorlopig niet te missen, ik hou u op de hoogte van de vorderingen. Het visje vandaag slaan we maar over, ik heb andere plannen.

15 Comments

  1. Wat Ria zegt is een waarheid! Ik ervaar het iig wel zo. Veel vakantie plezier in ieder geval! Maar iemand die bij Essent werkt, die heeft toch geen klusboek voor dummies nodig? 🙂

  2. Je foto van dat Dummie boek doet me denken aan een beeld dat ik van de week in de Eerste Kamer zag… bij het besluit over het verdrag van Lissabon zat een senator in de kamer met een boek voor zich: Europa voor Dummies… en zo beslist onze politiek…

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.