Ik wil met jou wel dansen

Maar mijn voeten doen zo’n zeer… En dat na een hele dag staan en laddertje op laddertje af, trap naar onder, trap naar boven, van de kamer naar buiten en weer terug. En dan kijk je naar buiten en denk je daar komt hulp, maar zo groot was nou ook weer niet nodig, maar helaas, niet voor mij…


En als je ziet wat een mens voor een rommel kan maken, niet te geloven. Volgens mij heb ik de hele garage inmiddels boven staan. Dat heeft wel als voordeel dat de auto er weer makkelijk inpast. Maar goed, vandaag hoop ik alles klaar te krijgen. Het licht doet het al, en internet is er ook alweer, anders had u dit niet kunnen lezen. Na vandaag is er vakantie, als het weer het toelaat. Want er is hier al gatverpielekkes veel water uit de lucht gevallen. Overigens, valt u iets op bij de bovenste foto. (u kunt klikken voor een groter formaat)

21 Comments

 1. Ik reageerde even te snel. Deze plaat eindigt op Z5 en die hoort bij bijzondere voertuigen.

  En die spatlap voor z’n achterwielen heeft waarschijnlijk met die scharnierbesturing te maken.

 2. Zo’n bak parkeren op een fietsstrook en de stoep vind ik niet erg sociaal en kan zelfs gevaar opleveren, maar dat zal je niet bedoelen. Het kenteken hoort bij een personenwagen en niet bij een vrachtwagen?

 3. ja hij staat helemaal op de stoep geparkeerd zodat niemand er meer langs kan!

 4. De auto heeft een neus en ik vind die nieuwe vrachtwagens met neus ze mooi, zwijmel, zwijmel.
  Misschien moest je volgend jaar maar mee doen met de vierdaagse. Knappen je voeten vast van op.

 5. Het nummerbord.

  Kamer al klaar?

 6. Je kan zo de vierdaagse met mij lopen volgend jaar.

 7. Nou dan dansen we toch niet?

 8. Het lijkt wel alsof er een vliegende schotel in de vorm van een dakkoffer boven de cabine van die truck zweeft …

 9. Niet echt iets opvallends op de foto te zien volgens mij..

 10. neem je af en toe wel een break om te relaxen

 11. Er wordt een heleboel aarde afgeleverd bij de grawshop?

 12. Hou je handen wel heel hoor met al dat geklus.

 13. Ik ben nog niet geheel overtuigd door je foto en hoop stillekes op een eindresultaatfoto…

 14. Zo op het eerste gezicht valt mij op de bovenste foto niks op. Op de onderste foto valt mij de handige werkbank op;-)

 15. Ik heb geen idee. Er zit geen deur in? 😉
  Fijn dat je opschiet.

 16. Ja! Dat gaat er al lekker knus uit zien. Zoals ze hier vaak zeggen; je bent goed bezig!

 17. Het is er weer een met zo’n mooi randje maar verder weet ik het ook niet. Ik vind je muur wel mooi worden , maar het lijkt mij toch vrij druk, als alles straks weer ingericht is. Of komen er alleen wat orchideeen te staan? 😉

 18. Het valt me op dat jullie een growshop naast jullie huis hebben gekregen! Hahahahahaha ach het is weer eens wat anders dan een cafe! 😉
  Die wand kleurt fantastisch bij jullie vloer!! Dit gaat een plusklus worden en laat je voeten maar lekker masseren door je vrouwtje!

 19. er valt mij niet zoveel op aan die foto,
  maar je kamer wordt wel mooi zo
  😉

 20. Mij valt ook niet direct iets op bij de bovenste foto.
  Hopelijk verbeterd het weer en kan je wat van de vakantie genieten en je broodnodige rust nemen.

 21. Ik weet niet wat me op moet vallen….
  dat dat ding een wit hoedje heeft…gps systeem ofzo….to tom in het groot?

  op de onderste foto valt me op dat je 2 accu schroef-/boormachines hebt, gaat het dan extra snel? 😉 ( in elke hand een….al denk ik dan dat de plank valt 😛 )

Geef een reactie