Ik wil met jou wel dansen
Ik wil met jou wel dansen

Ik wil met jou wel dansen

Maar mijn voeten doen zo’n zeer… En dat na een hele dag staan en laddertje op laddertje af, trap naar onder, trap naar boven, van de kamer naar buiten en weer terug. En dan kijk je naar buiten en denk je daar komt hulp, maar zo groot was nou ook weer niet nodig, maar helaas, niet voor mij…


En als je ziet wat een mens voor een rommel kan maken, niet te geloven. Volgens mij heb ik de hele garage inmiddels boven staan. Dat heeft wel als voordeel dat de auto er weer makkelijk inpast. Maar goed, vandaag hoop ik alles klaar te krijgen. Het licht doet het al, en internet is er ook alweer, anders had u dit niet kunnen lezen. Na vandaag is er vakantie, als het weer het toelaat. Want er is hier al gatverpielekkes veel water uit de lucht gevallen. Overigens, valt u iets op bij de bovenste foto. (u kunt klikken voor een groter formaat)

21 Comments

 1. Ik reageerde even te snel. Deze plaat eindigt op Z5 en die hoort bij bijzondere voertuigen.

  En die spatlap voor z’n achterwielen heeft waarschijnlijk met die scharnierbesturing te maken.

 2. Zo’n bak parkeren op een fietsstrook en de stoep vind ik niet erg sociaal en kan zelfs gevaar opleveren, maar dat zal je niet bedoelen. Het kenteken hoort bij een personenwagen en niet bij een vrachtwagen?

 3. De auto heeft een neus en ik vind die nieuwe vrachtwagens met neus ze mooi, zwijmel, zwijmel.
  Misschien moest je volgend jaar maar mee doen met de vierdaagse. Knappen je voeten vast van op.

 4. Het is er weer een met zo’n mooi randje maar verder weet ik het ook niet. Ik vind je muur wel mooi worden , maar het lijkt mij toch vrij druk, als alles straks weer ingericht is. Of komen er alleen wat orchideeen te staan? 😉

 5. Het valt me op dat jullie een growshop naast jullie huis hebben gekregen! Hahahahahaha ach het is weer eens wat anders dan een cafe! 😉
  Die wand kleurt fantastisch bij jullie vloer!! Dit gaat een plusklus worden en laat je voeten maar lekker masseren door je vrouwtje!

 6. Ik weet niet wat me op moet vallen….
  dat dat ding een wit hoedje heeft…gps systeem ofzo….to tom in het groot?

  op de onderste foto valt me op dat je 2 accu schroef-/boormachines hebt, gaat het dan extra snel? 😉 ( in elke hand een….al denk ik dan dat de plank valt 😛 )

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.