De geleerde kat


We hebben een hele geleerde kat, genaamd Macey. Het stuk boekenkast waar de geleerde kat in ligt heeft ze helemaal leeg gelezen. Lettertje voor lettertje terwijl ik hard aan het werk was. Daarnaast is het een prima plaats om overzicht op alle werkzaamheden te houden. Het eindresultaat mag er volgens mijn vrouw ook naar zijn. Bijna alles is opgeruimd, de plinten zitten erop, de apparatuur is geplaatst en aangesloten en we kunnen van een weekje welverdiende rust gaan genieten. Nog even een uitstapje naar onze oosterburen maken, maar voor de rest gewoon genieten van een welverdiende rustige vakantie. Ik zal de accu’s van de camera en mezelf alvast gaan opladen, dat is wel nodig geloof ik.
PS: de onderstaande foto is het moment dat alle parket tegen de muur zit (vrijdagavond). Nu is alles klaar, maar dat gaat u lekker niks aan.

14 Comments

 1. Het ziet er helemaal top uit!!! Geniet van je rust en van je vakantie!!

 2. echt heel mooi geworden.
  geniet van je vakantie
  😉

 3. nou ja zeg, ben juist zo benieuwd naar het geheel 😉

  Geniet van je vakantie!

 4. Ga je straks periodiek die wand dweilen?

 5. Het is een heel ander zicht geworden zo 🙂

 6. Ik vind het heel apart, een super leuk idee hoor die muur zo!

 7. Kijk, eerlijk gezegd snap ik die overpeinzende en zeer intelligente blik van Macey wel. ‘Parket op de muur’ dat is niet ‘des kats’ 😉

 8. Macey heeft haar plekje duidelijk met zorg uitgekozen.
  Maar eh … heb je nu voor parket aan de muur gekozen, omdat Macey tot nu toe pogingen deed om zich met haar nagels in het behang tegen de muur omhoog te trekken …?
  Het zal er ongetwijfeld goed uitzien intussen.
  Geniet van je rust de komende week, er schijnt in elk geval goed weer onderweg te zijn.

 9. Nou zeg! Niet eens een opgeruimd plaatje… 😉 Het ziet er in elk geval goed uit, lekker vakantie vieren nu. Geniet ervan!

 10. Na de schrootjeswanden van vele jaren nu “parketwanden?” Ik moet er even aan wennen. Luistert de peos naar de naam Socrates? Fijne vakantie.

 11. Zo, da’s apart! Je hebt eer van je werk! En nu lekker uitrusten (neem Macey als voorbeeld :-))

 12. Iets van Grunberg heb ik nog nooit gelezen. Is dat te pruimen?

 13. ziet er goed uit 🙂

 14. Het ziet er in elk geval prachtig uit, hopelik is het zoals je wenste!

Geef een reactie