I 'm dreamin'
I 'm dreamin'

I 'm dreamin'

Dat ik een aardige fantasie erop nahoud zal eenieder wel weten. De meest fantastische plannen komen spontaan in mijn hoofd op en plaats ik terecht of onterecht ergens als antwoord. Zo ook deze week ergens. Waarom niet de warmte die teveel wordt opgewekt in het asfalt benutten. Gewoon een autoweg maken van zonnepanelen waar elektrovoertuigen voor nop kunnen rondrijden. Met die asfaltbelasting die we nu al hebben moeten we toch aardig wat auto’s gratis kunnen laten rondtoeren. En die auto’ s moeten schaalbaar zijn. Als je alleen bent maar klein, en met meer mensen uit groeiend tot aan de behoefte. Ik kom er nog op terug, eerst even met mijn baas (Essent) overleggen of we het straks toch niet commercieel kunnen maken. Weg met de oliesjeiks, leve de zonnepanelen en de electrieke otootjes. bVision wordt straks BlueVision (Green begint niet met een B). Jammer voor de mensen die nu een grotere kar rijden, zoals ik, maar wij passen ons wel aan. Een mini porsche zal er dan ook wel komen, De BeePorsche E-special. Dat wordt dan een iets ander model dan ik heb uitgezocht… Ik hou het ook luchtig. Genoeg airco om je buiten te voelen. En als de zon niet schijnt, waait het wel. Opladen terwijl je stil staat. Iemand nog enige aanvullingen?


17 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.