Niente Nieuws


Op weg naar huis werd ik gisteren gehinderd door een ware politiemacht die probeerde de vele toegangswegen onder aan de straat bij ons te blokkeren. Via een kleine omweg kwam ik toch wel bij mij thuis, maar mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ik moest en zou gaan kijken. Ik moet gewoon daaraan toegeven om te weten te komen wat er aan de hand is. Verder dan een gewapende gijzeling kwam ik niet. De zaak was over een grote afstand hermetisch afgesloten. En toen een uur of zo later alles weg was zonder knallen of op onweer lijkend geluid wist ik nog steeds niet wat er aan de hand was. En helaas, ik moet ook u teleurstellen, een heel verhaal, en niente info. Och, het was warm en men wilde verstoppertje spelen of had de kolder in de kop of zoiets. Maar het vreet wel, dat ik het niet weet.


12 Comments

 1. Krijgen we nog een update?

 2. Zoiets zal me een worst wezen.
  Ik ben daar helemaal nooit nieuwsgierig naar, maar zal wel even op internet kijken.
  Staat daar niks, dan was er ook niks.

 3. Ga daar dan maar eens snel achteraan zou ik zeggen, uitzoeken hoe dat nou zit, anders kunnen wij allemaal niet slapen.

 4. zoiets gebeurd hier wel vaker dat de politie in de straat komt, wel weer toevallig, maar vorige week stond er ook politie aan het eind van de straat wat onduidelijk bleef wat ze daar nou deden

 5. Misschien een oefening of het was mooi weer en ze konden naar buiten.

 6. Het kan natuurlijk ook een oefening geweest zijn..

 7. Misschien een kroegbaas, die met een bijl op straat aan het spelen was 😉

 8. Het komt vast een keer boven water. Dan willen wij het ook wel weten natuurlijk.

 9. Misschien gewoon een oefening?

 10. Haha, ik zie de koppen al voor me: “mysterieuze hermetische afsluiting van Gebrook puzzelt inwoners” Me! haalt onderste uit de kan en start persoonlijk onderzoek. Misschien was de kat van de burgemeester weggelopen, het blijft komkommertijd 😉

 11. En de krant is ook niet meer wat hij geweest is, want daar stond zelfs niets in over een steekpartij die nota bene nu.nl wel wist te halen. Dus zal dit nieuwsfeit bij jou om de hoek ook wel in rook zijn vervlogen.

Geef een reactie