Niente Nieuws
Niente Nieuws

Niente Nieuws


Op weg naar huis werd ik gisteren gehinderd door een ware politiemacht die probeerde de vele toegangswegen onder aan de straat bij ons te blokkeren. Via een kleine omweg kwam ik toch wel bij mij thuis, maar mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ik moest en zou gaan kijken. Ik moet gewoon daaraan toegeven om te weten te komen wat er aan de hand is. Verder dan een gewapende gijzeling kwam ik niet. De zaak was over een grote afstand hermetisch afgesloten. En toen een uur of zo later alles weg was zonder knallen of op onweer lijkend geluid wist ik nog steeds niet wat er aan de hand was. En helaas, ik moet ook u teleurstellen, een heel verhaal, en niente info. Och, het was warm en men wilde verstoppertje spelen of had de kolder in de kop of zoiets. Maar het vreet wel, dat ik het niet weet.


12 Comments

  1. Haha, ik zie de koppen al voor me: “mysterieuze hermetische afsluiting van Gebrook puzzelt inwoners” Me! haalt onderste uit de kan en start persoonlijk onderzoek. Misschien was de kat van de burgemeester weggelopen, het blijft komkommertijd 😉

  2. En de krant is ook niet meer wat hij geweest is, want daar stond zelfs niets in over een steekpartij die nota bene nu.nl wel wist te halen. Dus zal dit nieuwsfeit bij jou om de hoek ook wel in rook zijn vervlogen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.