Duitse agentes krijgen kogelvrije BH

Duitse agentes krijgen kogelvrije BH

Vrouwelijke politieagenten in Duitsland kunnen voortaan met iets geruster gemoed hun beroep uitoefenen. Op vraag van enkele vrouwelijke agenten werd immers een kogelvrije BH ontworpen voor vrouwelijke leden van de Bundespolizei.
Dat was de tekst in de kranten en op internet, en hoe maak je nieuws, Ik vind het pure misleiding om de aandacht te trekken. Kogelvrije BH’s bestaan niet en worden ook niet gemaakt. Het handelt zich hier om een gewone stoffen BH, die geen beugels of sluitingen heeft die verwondingen kunnen geven. Deze BH’s worden dus gedragen onder kogelvrije vesten. Leuk is als je de woorden van de Duitse tekst eronder zet.
Die vier neuen Modelle, aus denen die Polizistinnen aussuchen kennen, haben weder Metall- noch Kunststoffteile. Die ehnlich wie ein Sport-BH geschnittenen Teile haben am unteren Rand den umlaufenden Schriftzug ePolizeie. Den werden aber wohl nur die Ehemenner und Lebensgefehrten der Polizistinnen zu sehen bekommen.
Het is maar dat u het weet. Voor de rest was het gisteren heerlijk weer waar we lekker van geprofiteerd hebben. Zelfs het gras is gemaaid en geen bui gezien. Ik hoop daarom dat we, u en ik, het vandaag ook droog houden. Wordt het toch nog een lekker weekend

10 Comments

  1. Er zullen weinig eerbare beroepen zijn waarin men ondergoed krijgt op kosten van de baas. Duitse kwaliteit natuurlijk, en kogelvrij of niet, als je weet wat een goede bh tegenwoordig kost dan is dit toch leuk meegenomen. Maar nieuwswaardig is het natuurlijk niet.

  2. Hm. In Metz zagen we vrijdag een setje dat op het bovenstuk het woord “enleve” had en op het slipdeel het woordje “tout”. Bovendien was het model en het maatje ook een stuk aantrekkelijker.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: