Het land van Anti
Het land van Anti

Het land van Anti

Ofwel gekker kunnen we het niet maken. Zelfs hier in weblogland wordt de draak gestoken met alle betuttelingen. Je mag straks helemaal niets meer. Alleen gezonde blonde ariers zijn straks nog welkom. Volgens mij gaan we terug in de tijd van voor de tweede wereldoorlog. Roken mag niet meer, vet eten mag niet meer, drinken wordt verboden, je mag zelfs geen hennep telen… Zijn we nou met zijn allen gek geworden dat we dat straks ook nog allemaal accepteren. Wellicht hebben ze gelijk dat een en ander minder goed is dan gewenst, maar dat is toch ons eigen probleem. Als ik me te dik voel ga ik op dieet, als ik me niet lekker voel met roken stop ik ermee, en als ik zin heb in een glas bier, dan drink ik dat. En als dat allemaal niet meer mag doordat jullie alles maar accepteren verhuis ik, samen met Limburg. Naar Belgie, het land waar het frietkot er eerder was dan de frieten. Het bier gewoon uit de kraan komt en de schoorstenen nog roken. Morgen wel eerst nog even een hollandse haring als galgemaal…


19 Comments

 1. Maar Belgie heeft geen regering meer. Ik heb Vlaanderen juist uitgenodigd om maar bij ons, Nederland te komen. De campingbeheerster van Wavegem vond dit een heel goed plan. Ik was daar voor een nachtje toen de regering er mee ophield en ik dit opperde.

 2. ‘k Heb getwijfeld over Belgie, maar dan in songtekst!
  Nee, ik zou daar niet kunnen aarden.
  Moest ik overgeplant worden dan naar overzee: united kingdom, where-ever, ik zou daar wel aarden. Of anders Spanje, of Polen. Verder niet!!

  Maar ondanks alle gedoe maak ik me daarover nooit druk, het hoort bij ons land, zaniken en zeveren!!

 3. Hahaha, dan gaan jullie toch lekker met z’n allen naar het buitenland om hennep te telen 😛
  Of om daar in de eveneens rookvrije horeca te gaan zitten mopperen!
  Ik blijf lekker hier als het zo rustig wordt.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.