Foto's
Foto's

Foto's

Deze week heb ik voor de eerste keer eens wat foto’s laten afdrukken van mijn nieuwe camera. Op advies van de fotografe meteen in een goede kwaliteit. En omdat het er toch niet zoveel waren op het formaat van 20 bij 30. Gisteren ben ik ze wezen halen en het resultaat was verbluffend. Veel beter dan de schermafdruk, of het A4tje van de printer deden vermoeden. Dat is zeker voor herhaling vatbaar. Daarom zijn we gisteren nog even naar Maastricht gereden om eens te kijken of we op deze wijze geen mooie fotogalerij kunnen maken.
Wist u overigens dat er twee kwaliteiten afdrukken waren. Beide geven ze ongeveer hetzelfde resultaat. Echter de duurdere zijn lichtecht, ook na een langere tijd in het licht. En dat moet dus ook wel als je ze op wil hangen. Onderstaande foto is gisteren gemaakt in de parkeergarage van het nieuwe winkelcentrum in Maastricht, een verzamel hobby van Citroens, die wat uit de hand is gelopen. De foto is door het glas van een groot raam genomen en daardoor wat onscherp. (klik erop voor een groter resultaat)15 reacties

  1. Er zijn ook mensen die het zelf allemaal kunnen, met de nodige aparatuur.
    En als je zo`n persoon in je vriendenkring hebt is het ook wel makkelijk.
    Laten doen door een bedrijf kan natuurlijk ook.

    Je hebt dan wel wat moois in handen, het is een heel andere ervaring dan op zo`n scherm.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.