Twee dagen cursus ThinApp gaan een mens niet in de koude kleren zitten.Maar er vanuit gaande dat je met je tijd mee moet gaan heb ik twee dagen geploeterd met VMware en ThinApp. Ofwel virtualisatie pakketten. In VMware kun je Operation Systems virtualiseren en met ThinApp kun je applicaties virtualiseren en isoleren. Als je begint met de leraren uit te dagen en binnen een virtuele applicatie een andere applicatie te virtualiseren begin je het te snappen. Er gloorde enig licht aan de horizon. Dat gisteravond even het licht uitging en de rollluiken even dicht gingen mag de pret niet drukken. U zult het hiermee moeten doen, of u er nu wel of niets van begrijpt… Ik hoop dat er bij mij iets van blijft zitten.

13 Comments

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.