We hebben een club opgericht – by Frank

Vorige week hebben we op het werk een club opgericht, een fotoclub. Me! (Sjoerd) heeft het initiatief genomen, nadat uit gesprekken met een aantal collega’s bleek, dat er meer gelijkgestemden waren. Bij de eerste bijeenkomst waren we gelijk al met zoveel mensen, dat we kunnen stellen dat het een echte club is. De personeelsvereniging van ons bedrijf heeft ons van pecunia voorzien. En een ruimte voor bijeenkomsten, met beamer en projectiescherm, krijgen we ook ter beschikking. Een mooie manier om een club te beginnen. We moeten nog van alles plannen en regelen, maar enkele kartrekkers hebben zich al gemeld. Dus dat komt wel goed.

Het niveau van de leden van het eerste uur is heel verschillend, van beginner tot zeer ver gevorderd amateur. Iedereen heeft al de beschikking over een digitale camera, varierend van eenvoudige compact-camera tot geavanceerde spiegelreflexcamera. Maar dat moet niet echt wat uitmaken, de foto wordt immers niet in de camera gemaakt, naar tussen de oren. Net zoals een hamer niet de spijker inslaat maar de timmerman die de hamer vasthoudt. Ook de meeste moderne compacte camera’s hebben veel mogelijkheden. We gaan vooral leren de komende tijd, met vallen en opstaan proberen we zodadelijk met nog mooiere vakantiefoto’s thuis te komen. Het gaat ons vooral om het plezier in een hobby. Een website zit er wellicht ook aan te komen, zodra die een feit is zullen we hier de link publiceren, zodat U ons “werk” kunt bewonderen.

19 Comments

 1. geestige foto, paarden zijn van achteren het leukst, net als sommige vrouwen zei mijn broer laatst.
  Wil je een goeie fotoworkshop, zoek op Morgenmeer Bronkhorstfotografie, je leert erg veel in korte tijd, erg goed in dierenfoto’;s en landschap.

 2. oh wat leuk, je had het al geschreven. Ik ga in september beginnen met de cursus. ik wil nog steeds die spiegelreflex aanschaffen, moet mij nog orienteren..maar ben benieuwd naar de website

 3. @Me! Dan is het iemand geweest die net zo spelt als Me! 😉

 4. Dat kan je nog steeds overkomen op de foto servers.

 5. Wat lijkt me dat leuk zeg! Ik zou er zo op willen. Ben benieuwd naar de website die volgt!

 6. Wat gaaf!

  Die foto van de paarden is van jouw hand? Die vind ik, als paardenmiep, helemaal top…

 7. Ik zou niet durven….

 8. Dat tekstje onderaan moet haast wel door Me! zelf erin zijn gesjopt. 😉

 9. Als meedoen maar belangrijker is dan opscheppen, en men van elkaar kan leren!
  Leuk, ik ben benieuwd naar de resultaten.

 10. Leuk om dit naast het werk met elkaar te doen.
  In zo’n club valt er over het algemeen voor ieder wel wat te halen.
  Veel succes en vooral plezier ermee!

 11. Hoop dat de club eeb succes wordt

 12. Succes met de club
  ps: ik kan heel erg slecht reageren. Hopelijk komt deze door.

 13. sport verbroedert en hobby’s verhogen de collegialiteit zullen we maar zeggen, dus zo vreemd is het niet dat het bedrijf over de brug komt. Heel veel plezier met zijn allen.

 14. leuk initiatief, succes met de club.

 15. Wat een leuk initiatief!

 16. oh dat is leuk zeg,
  je brengt me op een idee.

  veel plezier
  🙂

 17. Wat leuk! Ben ook benieuwd naar jullie foto’s. Veel succes.

 18. Heel veel succes en ik ben benieuwd naar jullie resultaten 🙂

 19. Samen met collega’s een hobby club oprichten is heel leuk. Heel wat werk, maar je weet waar je het voor doet en je doet het met gelijkgezinden.
  Veel succes ermee!

Geef een reactie