We hebben een club opgericht – by Frank
We hebben een club opgericht – by Frank

We hebben een club opgericht – by Frank

Vorige week hebben we op het werk een club opgericht, een fotoclub. Me! (Sjoerd) heeft het initiatief genomen, nadat uit gesprekken met een aantal collega’s bleek, dat er meer gelijkgestemden waren. Bij de eerste bijeenkomst waren we gelijk al met zoveel mensen, dat we kunnen stellen dat het een echte club is. De personeelsvereniging van ons bedrijf heeft ons van pecunia voorzien. En een ruimte voor bijeenkomsten, met beamer en projectiescherm, krijgen we ook ter beschikking. Een mooie manier om een club te beginnen. We moeten nog van alles plannen en regelen, maar enkele kartrekkers hebben zich al gemeld. Dus dat komt wel goed.

Het niveau van de leden van het eerste uur is heel verschillend, van beginner tot zeer ver gevorderd amateur. Iedereen heeft al de beschikking over een digitale camera, varierend van eenvoudige compact-camera tot geavanceerde spiegelreflexcamera. Maar dat moet niet echt wat uitmaken, de foto wordt immers niet in de camera gemaakt, naar tussen de oren. Net zoals een hamer niet de spijker inslaat maar de timmerman die de hamer vasthoudt. Ook de meeste moderne compacte camera’s hebben veel mogelijkheden. We gaan vooral leren de komende tijd, met vallen en opstaan proberen we zodadelijk met nog mooiere vakantiefoto’s thuis te komen. Het gaat ons vooral om het plezier in een hobby. Een website zit er wellicht ook aan te komen, zodra die een feit is zullen we hier de link publiceren, zodat U ons “werk” kunt bewonderen.

19 Comments

  1. geestige foto, paarden zijn van achteren het leukst, net als sommige vrouwen zei mijn broer laatst.
    Wil je een goeie fotoworkshop, zoek op Morgenmeer Bronkhorstfotografie, je leert erg veel in korte tijd, erg goed in dierenfoto’;s en landschap.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.