Een auto, maar welke
Een auto, maar welke

Een auto, maar welke

Normaliter vind je hier de beschrijving van een unieke auto. Zo ook vandaag. Alleen geen merk, geen model naam alleen wat gegevens en de een beetje misvormde foto waar u op kunt klikken voor een groter exemplaar. Kenners zien meteen wat het is, toch… De wagen werd van 1966 tot 1975 gebouwd en was een unieke verschijning. De motor lag in het midden van de auto, en de auto was alleen geschikt voor een bepaald publiek. Niet dat hij duur was, maar meer op de wijze waarop je in de auto moest komen. Het makkelijkste was er gewoon naast te gaan zitten op de stoeprand en er zo in te schuiven. Hij paste met gemak onder een vrachtwagen door en om het makkelijk te maken, er lag een gemodificeerde Renault 16 motor in, die in een volgende serie werd vervangen door een Ford Cosworth Twin Cam. Linda Thorson kon je er regelmatig in zien in de TV serie de wrekers (The Avengers 1968). En speciaal voor onze rokers, het was de eerste auto in de showroom waar als reclamestunt de John Player Special reclame prominent op stond. En daardoor ook nog zeer geliefd was. Morgen de originele foto.10 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.