Genieten

Genieten


Laten we dit weekend vooral genieten van het mooie weer, dat deze zomer toch een beetje zeldzaam is. Daar heb ik gisteren ook met volle tegen van genoten. Lekker een paar uur met mijn vrouw door de stad gewandeld en in de avond een tijdje doorgebracht met Humberto en anderen op het model-vliegveld in Schimmert. De meeste mensen zijn weer terug van vakantie dus het was weer eens gezellig druk in de lucht. En voor de rest helemaal niets… Oh ja, die auto van gisteren, Xiwel had het helemaal goed. Een Lotus Europa. hierbij een paar beelden. Voor onze smurf eentje met mensen erop. Daar zie je dat deze auto niet meer dan een heup hoog was… Genoeg voor vandaag, ik wens iedereen veel plezier en een fijne mooie zondag toe.


14 Comments

  1. Apart. Maar vinnum niet zo mooi. De voorkant wel maar de achterkant is ugly, naar mijn mening. Maarja, daar kan een mens letterlijk en figuurlijk overheen stappen als ik het goed heb begrepen. 🙂

  2. Je hebt weer een lekker apart model weten te vinden.
    ’t Is inderdaad om ieder beetje mooi weer mee te pakken. Geniet ervan, want het zou wel eens de laatste echt warme dag van jaar kunnen zijn.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: