Genieten


Laten we dit weekend vooral genieten van het mooie weer, dat deze zomer toch een beetje zeldzaam is. Daar heb ik gisteren ook met volle tegen van genoten. Lekker een paar uur met mijn vrouw door de stad gewandeld en in de avond een tijdje doorgebracht met Humberto en anderen op het model-vliegveld in Schimmert. De meeste mensen zijn weer terug van vakantie dus het was weer eens gezellig druk in de lucht. En voor de rest helemaal niets… Oh ja, die auto van gisteren, Xiwel had het helemaal goed. Een Lotus Europa. hierbij een paar beelden. Voor onze smurf eentje met mensen erop. Daar zie je dat deze auto niet meer dan een heup hoog was… Genoeg voor vandaag, ik wens iedereen veel plezier en een fijne mooie zondag toe.


14 Comments

 1. Mooie auto. Ik had ‘m vroeger van Matchbox.

 2. Ik doe ook even mee… gokken op een auto…

 3. Heuphoogte, wauw, dan ga je haast met je billen over de weg!
  Wij genoten ook van de zon!

 4. Ik vind het altijd raar rijden in zo’n lage wagen. Het is net of je kont over het asfalt schaaft.

 5. Hopelijk beleef je vandaag weer zo’n schitterende dag

 6. Prachtig! Maar ik mis het JPS-logo. En de Wrekers…

 7. hee mooi geworden zo je layout en kopfoto! en die auto is echt heel apart, ik hou daar wel van! Van het weer heb ik net al genoten en nu gaan we er weer even tussenuit..fijne zondag verder!

 8. Waarvoor dank, het is echt een heel klein autoortje, of liever laag.
  Ik hou meer van hoog, dan heb je fijn overzicht.
  En ik hou van dit weertype, dat mag van mijn lang zo blijven.

 9. Tja, dat had ik nooit geraden. Wij gaan hier zodirect nog even naar het water. Lekker genieten van het weer..

 10. Ik ga ook genieten en zoek de plekken op waar geen auto,s zijn en waar je ze ook niet hoort.

 11. Apart. Maar vinnum niet zo mooi. De voorkant wel maar de achterkant is ugly, naar mijn mening. Maarja, daar kan een mens letterlijk en figuurlijk overheen stappen als ik het goed heb begrepen. 🙂

 12. Ja, dat zijn idd. beauty’s , fijne zondag!

 13. heeft veel iets van een boodschappenkarretje
  alleen kan er in dit type
  weinig vervoerd worden
  maar apart is ie wel

 14. Je hebt weer een lekker apart model weten te vinden.
  ’t Is inderdaad om ieder beetje mooi weer mee te pakken. Geniet ervan, want het zou wel eens de laatste echt warme dag van jaar kunnen zijn.

Geef een reactie