Tempus fugit
Tempus fugit

Tempus fugitHet weekend teneinde, de zomer voorbij, het is aan alles te merken, Zelfs de zomerbloeiers zijn hun einde nabij in de bakken. De herfst komt eraan, een nieuwe uitdaging, nieuwe kleuren en een graadje kouder. Quid sit futurum
cras, fuge quaerere… We zien het wel. En dat allemaal doordat ik ergens op mijn log, een andere log en in een reactie carpe diem zag staan. Pluk de dag.


Gisteren waren we even bij de grootste Ikea vestiging van de Benelux, in Heerlen. Met een oppervlakte van 35000 vierkante meter kun je daar rustig een wandelingetje maken, Rob gaf dat van de week al eens aan. En natuurlijk moet je daar eens gaan kijken. Het is overdag tenslotte een speelpaleis voor zich vervelende ouden van dagen die daar gezellig met hun “Ikea Family” pas een kop koffie gaan drinken. Hoe kom je anders aan 3.5 miljoen bezoekers per jaar. En over enige tijd wordt iedereen bejaard. Ik met mijn 55+ status, wellicht iets sneller dan u, maar eens, worden we dat allemaal. Na de verhalen van deze week zijn we al een rollator parkeerplaats aan het maken in de hal van ons kantoor, voor al die bejaarden die denken zich nog rijk te rekenen door te blijven werken. De rollators halen we bij Ikea, kosten maar 50 euro cent per stuk en met een beetje geluk vind je ze ook nog gratis. Achtergelaten op de parkeerplaats… Maar dat terzijde. De foto’s rondom, ach een impressie van een warm weekend…14 Comments

  1. Jammer dat de herfst weer komt, en het gaat zo snel: hier ligt het park al bezaaid met bruine bladeren.
    Ikea vind ik altijd erg leuk, wie weet zit ik er ooit met mn rollator, ik hoop het zeker mee te maken 😉

  2. Ik vind de herfst zo heerlijk kruidig ruiken. Pas wanneer het saaie grijze november weer komt moet ik wennen aan de wisseling van het seizoen om eind februari weer in de startblokken te staan voor de ontluikende zomer.

  3. Tja, het zomerweer van de afgelopen dagen verveelde me nog niet, maar we gaan zo langzamerhand toch richting najaar. Maar ach, als het net zo’n mooie najaar wordt als vorig jaar, dan teken ik ervoor!
    En wat Ikea betreft: ik ga toch maar liever voor een ander kuierplekje. 🙂

  4. Elk jaargetijde heeft zo zijn voordelen (tenminste als het zich houdt aan wat voor dat jaargetijde staat!). En zo geldt dat ook voor leeftijden. 😉
    Het was lekker vliegweer dit weekend en zo te zien ben je weer lekker losgegaan daarmee. Nog iets gecrashed of ging het vliegen boven verwachting?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.