Tadaa, dit is de nieuw wijnstorage geworden. Langzaam krijgt onze gang een metamorfose. De muren worden geschilderd, de trappen worden bijgewerkt. We maken een fotogalerij, vervangen de lampen, maar eerst moest het oude wijnkastje wijken. Voor dat, wat u hierboven ziet. Het was even wat werk, maar het ziet er ineens heel anders uit.En er zijn ergere dingen in het leven dan je huis wat opknappen. Onze hal is negen meter lang en beslaat drie verdiepingen, dus ik heb nog even werk. Allen heb ik nu een wijnkastje over, van echt eiken uit Oisterwijk, voor de kenners onder u, leeg welliswaar, voor de andere kenners. Ik ben overigens nog snel even naar de Lidl gegaan voor wat extra flessen, want half leeg ziet zo’n rek er ook niet uit… (klik even op de foto’s voor een groter exemplaar)14 Comments

  1. Ik vind het een heel leuk kastje daarvoor. Zo te zien kunnen daar een aantal flessen liggen En achter dat deurtje heb je natuurlijk het glaswerk…Ik wens je veel genot er van . Gr. Jan

    Jan
  2. Stijlvol wijnrekje!
    Wij hebben al een goed plekje voor onze wijn, aan ons raak je dat kastje dus niet kwijt.
    Overigens lijkt de kleur van jullie trap verdacht veel op de onze. Ook hier wordt momenteel hard gewerkt aan de gang en de trap. Tot een week geleden hadden wij ook van die metalen ‘tredebedekking’. Nu onze kleinzoon niet meer de trap op gedragen wil worden, werd het tijd om die (tijdelijk) te vervangen door zachter materiaal. 🙂

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.