Parkstad maakt het mogelijk
Parkstad maakt het mogelijk

Parkstad maakt het mogelijk


Parkstad maakt het mogelijk stond er geruime tijd op een bord als je vanuit Heerlen de woonboulevard nadert. Ik heb er destijds eens een logje aan gewaagd, maar er gebeurde niets, sterker nog, er gebeurt helemaal niets. Ik dacht laatst al eens dat er iets gewijzigd was aan het bord, en dat klopt, de start stond eerst op 2007, nu op 2008, maar er gebeurt nog steeds niets en volgend jaar zal er dan wel staan 2009. Parkstad maakt het mogelijk, yeah… Het bouw station zal wel eindstation worden. (denkt u eraan dat de RSS feed van deze blog gewijzigd is!)

16 Comments

  1. Ziet er wel lekker groen uit achter dat bord, niks mis mee…
    Kun je ook zeggen hoe je dat dan veranderd? Ik heb voor zover ik weet geen feed maar je blijft op mijn blog wel ergens hangen terwijl ik weet dat je dagelijks een blog schrijft…

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.