Vakantiewerk
Vakantiewerk

Vakantiewerk

Zo, vandaag maar even de planning op papier zetten voor de komende weken:

 • Trappenhuis – schilderen
 • Trappenhuis – Lampen vervangen en extra lamp aanleggen
 • Trap – Schilderen
 • Overloop kamer – Tegels vervangen op vloer
 • Terrasoverkapping – repareren openstaande rand (loodslab plaatsen)
 • Terras – Afscheiding maken naar buren (tocht)
 • Tuin – winterklaar maken
 • Tuin – repareren stroomvoorziening
 • Toscane – vakantie

Maar vandaag nog even bijkomen van gisteren en als het kan nog even genieten van mooi weer. Maandag ga ik aan de slag….

19 Comments

 1. Mein Sofa hat die besten Jahre bereits hinter sich und das modernste ist es auch nicht mehr, deshalb hab ich beschlossen mir jetzt mal ein neues zu kaufen. Habe einen kleinen Hund geschenkt bekommen und der knabbert jetzt alles an, also auch mein Sofa. Möchte natürlich nicht, das mein neues Sofa in kürzester Zeit so aussieht wie mein altes und deshalb sollte es aus einem Soff sein der auch was aushält. Hat hier jemand aus dem Forum auch Haustiere und kann mir bei der Auswahl des Stoffes einen Tipp geben?

 2. Jan

  Heb jou programma even bekeken maar op een paar dingen na ziet dat van mij er ook zo,n beetje uit. Vooral de tuin slokt veel tijd van me op de komende weken . Sterkte en succes met je klussen . Gr. Jan

 3. Whaaaa!! Het lijkt mijn vakantie of weekend wel!! Pffff!! maar soms kan het ook heel ontspannen werken om even iets heeel anders te doen dan wat je op je werk doet (tenzij je natuurlijk iets doet bij bv een klussenbedrijf, dan wordt je volgens mij gillend gek) Maar dat Toscane… dat klinkt wel heerlijk hoor!!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.