Ballonnen in Hoensbroek
Ballonnen in Hoensbroek

Ballonnen in Hoensbroek

Dit weekend werd het Parkstad ballonfestival gehouden op en rond de weilanden bij het kasteel Hoensbroek. Ik kan alleen maar zeggen schitterend. De vele ballonnen in allerlei kleuren vertrokken een voor een van het terrein. Het opblazen, het vuur en het enthousiasme straalde gewoon er vanaf.

En er was zelfs publiek, het was gewoon overvol. Jammer dat zoiets maar eens per jaar is. Naast luchtballonnen was er veel meer te zien. Para balloning, paramoteurs, modelvliegshow en ga zo maar door. Het festijn duurde drie dagen, maar ik ben alleen op zondag daar geweest, helaas, want volgens mij heb ik wat gemist.

19 Comments

  1. ik vind het vervelende pokkedingen. En het lijkt alsof ze jongen, het worden er steeds meer.
    Heb wel eens koeien zich in het draad zien rennen, die dieren schrikken zich te pletter van dat gesis.

  2. Wij zien als we de hond ’s avonds uitlaten altijd naar de lucht of er ook ballonnen zijn. En als dat het geval is, is onze wandeling geslaagd. Zelfs vanavond zagen we er nog een. Onze ogen zijn intussen goed geoefend om te speuren.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.