De vuurdoorn
De vuurdoorn

De vuurdoorn

Kent u het plaatje nog, de mooie doorgeknipte elektricteitskabel. Die heeft me gisteren parten gespeeld. Ik dacht deze even in een uurtje te repareren, maar helaas, de ernaast staande vuurdoorn heeft ervoor gezorgd dat dit iets langer duurde. Deze is na het leggen van de E-voorziening gepland en daar zat de oude kabel in, en die wilde niet eruit. En toen die er eenmaal uit was en de nieuwe kabel erachter langs moest was het weer prijs. Met kunst en vliegwerk zit die nu ook mooi vast en hebben we weer licht en elektriciteit in de tuin. Het was een bloederig dagje, maar het eerste karwei zit erop. Overigens vroeg Ria in een reactie of Brillie ook aanwezig was zondag, YES, kijk maar…

14 Comments

  1. De vuurdoorn is een mooie struik maar niet een om zonder handschoenen aan te pakken. Ik heb een speciaal paar leren klushandschoenen met voering, daar gaan die stekels zelfs nog wel eens doorheen.

  2. Niet zo’n lekker struik om achter te werken zo’n vuurdoorn. Bloed, zweet maar hopelijk geen tranen.
    In ieder geval is er weer electriek en licht in de tuin. Hopelijk komen er nog een paar aangename avonden om er van te genieten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.