Uit de oude doos – Ceske Krumlov
Uit de oude doos – Ceske Krumlov

Uit de oude doos – Ceske Krumlov

Eerst even de stand van zaken:

  • Trap – Schilderen(klaar !)
  • Terras – Afscheiding maken naar buren (klaar !)
  • Tuin – repareren stroomvoorziening(klaar !)

Maar voor de rest nog even terug naar Tsjechie in juli 2004. Op bezoek in Ceske Krumlov heb ik onderstaande foto gemaakt vanaf de doorgang in een van de bruggen van de prachtig gerestaureerde burcht welke hoog boven het dorp ligt. Samen met het kasteel is deze burcht na de Praagse burcht het op een na grootste kastelencomplex van Tsjechie. Het complex was de historische verblijfplaats van de Roemberks (Rosenbergs). Als je ooit naar Tsjechie wil gaan is dit een van de drie steden die je absoluut moet bezoeken. De andere twee zijn uiteraard Praag (Praha) en Budweiss (Ceske Budejovice). (klik op foto voor een groter exemplaar)

20 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.