Mijn aandelen – Here today, gone tomorrow
Mijn aandelen – Here today, gone tomorrow

Mijn aandelen – Here today, gone tomorrow

Aangezien ik Nederlands staatburger ben heb ik nu ook aandelen Fortis. Was het eerst de bedoeling om zoveel mogelijk staatbedrijven te privatiseren, nu gaat het even 180 graden andersom. De Nederlanders samen hebben nu 4 Miljard aan aandelen Fortis. Als de staat dat geld heeft hebben u en ik daaraan meebetaald. Wij hebben wij al onze rekeningen bij ABN-AMRO, dus ik moet vooral daar blijven totdat het verkocht wordt. Daarna kan ik beter eens op zoek gaan naar een meer rendabele organisatie. Een echte Nederlandse bank, als die nog bestaan. Wellicht de bank van onze nationale Hockey-ster Fatima Moreira de Melo. Volgens mij had Woutertje daar beter aandelen in kunnen kopen. Die gaat voor goud, en verdient het.

bVision.nl

17 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.