Vakantie – De eerste week zit erop
Vakantie – De eerste week zit erop

Vakantie – De eerste week zit erop

De eerste week van de vijf weken die mijn vakantie duurt zit er al weer op. En denk niet dat ik alleen maar aan het werk ben, een beetje ontspanning tussendoor hoort er ook bij. Een avondje fotoclub, een nieuw vliegtuig snijden, wat hobbyen voor mezelf. Als we maar bezig zijn. Antoinette moet nog twee dagen werken en daarna gaan we de spullen langzaam inpakken. Vrijdag vertrekken we in alle vroegte naar Toscane. De vraag is alleen wat neem je allemaal mee in de bus. Hoe warm is het, is het droog, je kunt toch niet je hele kleerkast meenemen. Trouwens twee koffers max en twintig kilo p.p. aan bagage. Ik geloof ik besteed dat gedeelte maar uit aan Antoinette, die heeft meer verstand van verzekeren… Dan doe ik de techniek wel.

bVision.nl

20 Comments

  1. Vijf weken vakantie, wat een lange tijd….Volgens mij moet je wel een trui en een zwembroek meenemen. You never cannot know. O ja en een skijack voor als het gaat sneeuwen zoals nu in Oostenrijk bijv.

  2. Wat vliegt de tijd zeg! De eerste week alweer om en nu begint de tijd dat jullie echt uit gaan kijken naar Toscane. Ik zou ook alleen het noodzakelijke meenemen en wat je mist koop je lekker daar! Veel voorpretplezier!

  3. Heb nooit meer dan vijf kilo aan bagage meegenomen op vakantie. Blijk je onverhoopt iets noodzakelijks niet te hebben meegenomen dan kan dat ter plekke worden aangeschaft. Scheelt een hoop sjouwen. Veel plezier nog met de voorbereidingen!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.