Vakantie – De eerste week zit erop

De eerste week van de vijf weken die mijn vakantie duurt zit er al weer op. En denk niet dat ik alleen maar aan het werk ben, een beetje ontspanning tussendoor hoort er ook bij. Een avondje fotoclub, een nieuw vliegtuig snijden, wat hobbyen voor mezelf. Als we maar bezig zijn. Antoinette moet nog twee dagen werken en daarna gaan we de spullen langzaam inpakken. Vrijdag vertrekken we in alle vroegte naar Toscane. De vraag is alleen wat neem je allemaal mee in de bus. Hoe warm is het, is het droog, je kunt toch niet je hele kleerkast meenemen. Trouwens twee koffers max en twintig kilo p.p. aan bagage. Ik geloof ik besteed dat gedeelte maar uit aan Antoinette, die heeft meer verstand van verzekeren… Dan doe ik de techniek wel.

bVision.nl

20 Comments

 1. Heerlijk zeg.. vijf weken, alvast een hele fijne vakantie.
  Gaat er nog vliegtuig als handbagage mee?

 2. Druk met leuke dingen dus.

 3. Het sluiten van de koffers is ook mannen werk…

 4. heerlijk geniet er van, wij gaan zeeland deze week even onveilig maken. 😉

 5. Heerlijk vooruitzicht, ik moet nog 1 werken en dan ook een week vakantie

 6. Zo da, 5 weken, wat een lekker vooruitzicht! Fijne vakantie in Toscane!

 7. Ik ben net terug en dan ga jij op pad. Goede timing! Ik stel voor dat ik weer weg mag als jij terug komt 😉
  Veel plezier!

 8. wat heerlijk dat jullie gaan, lekker naar de zon en ook nog precies die plek!

 9. Een luxe probleem dus … 🙂

 10. Vijf weken vakantie, wat een lange tijd….Volgens mij moet je wel een trui en een zwembroek meenemen. You never cannot know. O ja en een skijack voor als het gaat sneeuwen zoals nu in Oostenrijk bijv.

 11. Ik neem altijd het meest noodzakelijke mee.
  Veel meer heb ik ook niet.
  Bovendien is daar ook van alles te koop.

 12. Geloof mij! Ik had ook 20 kilo bij me en ik had ECHT veel kleding bij me! Had makkelijk 3 of 4 weken kunnen verblijven 😛 Haha!

 13. Volgens mij nemen vrouwen altijd het meeste mee. Dus let goed op je koffer 😆

 14. heelijk vooruitzicht,
  veel fun met de voorbereidingen

 15. Meest al sjouw je veel te veel mee, maar Antoinette weet dat vast ook 😉

 16. Wat vliegt de tijd zeg! De eerste week alweer om en nu begint de tijd dat jullie echt uit gaan kijken naar Toscane. Ik zou ook alleen het noodzakelijke meenemen en wat je mist koop je lekker daar! Veel voorpretplezier!

 17. Ja, dat zijn nu echte vakantie zorgen he.
  Maar voor je gaat vertrekken zal het allemaal wel goed komen.
  Veel voorpret gewenst.

 18. Heb nooit meer dan vijf kilo aan bagage meegenomen op vakantie. Blijk je onverhoopt iets noodzakelijks niet te hebben meegenomen dan kan dat ter plekke worden aangeschaft. Scheelt een hoop sjouwen. Veel plezier nog met de voorbereidingen!

 19. Jij vrijdag, ik de maandag erna. Wat leven we toch in zorgelijke tijden, mogen wij met recht zeggen.

Geef een reactie