Back home from Toscana
Back home from Toscana

Back home from Toscana

We zijn er weer, na een omzwerving door het zonnige Toscaanse landschap zijn we weer terug. Montecatini, Siena, Firenze, Viareggia, Lucca en ga zo ga door tot en met Pisa, waarvan onderstaande foto van de Duomo Santa Maria en de toren van Pisa. Een boottochtje van een hele dag langs verschillende steden was inclusief. Ik moet nog even alles verwerken, want mooi was het daar… Een ochtend hebben we een buitje gehad, maar met 22 graden buiten viel ook dat wel mee. En voor de rest was het vooral genieten van zon, pizza en pasta en nog veel meer. Op de heenweg over de Gotthardpas en op de terugweg erdoorheen, en als ik moet kiezen er altijd overheen… Op de weg terug hebben we het Zwitserse Luzern nog even bekeken.e In de loop van de weken zullen de verhalen wel loskomen.

24 Comments

 1. En hee, je hebt een gum-knopje toegevoegd. Na ons ben jij de eerste die er een heeft, bij mijn weten. Alleen is het een externe faciliteit (Ajax), terwijl het onze in eigen beheer is (door R geprogrammeerd). Handig, zo’n knopje. Ook al lees ik mijn reacties best door voor ik ze plaats, staat er vaak ploep! toch een tikfout in.

 2. Wat leuk , wij zijn ook dit jaar heen geweest. Ook bij zijn bij Pisa ,Luca enzz geweest
  Ik ben benieuwd naar je verhalen en foto’s
  Wij willen volgend jaar weer terug als alles goed gaat. En wie weet doe ik nog tips op wat wij nog kunnen gaan zien.

  Groetjes Gina

 3. Klinkt goed en ik wacht af wat er hier komen gaat.

  Siena (en misschien Lucca) staat nog altijd op m’n ’te bezoeken’-lijstje. Firenze (maar ook Parma en veel andere plaatsen) heb ik al eens bekeken en Pisa trekt me niet zo. Ik ben alleen met de trein een paar keer door de Gotthardtunnel gegaan. Over zo’n pas lijkt me stukken mooier, maar daar liggen geen rails. Ik ben wel een keer over de oude Brennerpas gefietst. Ook mooi en het ‘klimmen’ viel me heel erg mee, dat gaat me zelfs op een 1-versnellings-opoefiets lukken.

 4. Welkom terug!
  Dat klinkt goed, we kunnen waarschijnlijk wel wat aardige verhalen en foto’s tegemoet zien. 🙂
  Ik had trouwens het idee dat je nog maar net weg was … maar dat lijkt me een goed teken, want dan heb ik me de afgelopen tijd dus blijkbaar niet verveeld.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.