Back home from Toscana

We zijn er weer, na een omzwerving door het zonnige Toscaanse landschap zijn we weer terug. Montecatini, Siena, Firenze, Viareggia, Lucca en ga zo ga door tot en met Pisa, waarvan onderstaande foto van de Duomo Santa Maria en de toren van Pisa. Een boottochtje van een hele dag langs verschillende steden was inclusief. Ik moet nog even alles verwerken, want mooi was het daar… Een ochtend hebben we een buitje gehad, maar met 22 graden buiten viel ook dat wel mee. En voor de rest was het vooral genieten van zon, pizza en pasta en nog veel meer. Op de heenweg over de Gotthardpas en op de terugweg erdoorheen, en als ik moet kiezen er altijd overheen… Op de weg terug hebben we het Zwitserse Luzern nog even bekeken.e In de loop van de weken zullen de verhalen wel loskomen.

24 Comments

 1. Welkom thuis, fijn dat je genoten hebt!
  Ben benieuwd naar je verhalen en foto’s, maar die zullen vast wel komen.
  Nu maar lekker nagenieten

 2. Dat moet en droomvakantie geweest zijn. Fijn dat het zo goed bevallen is.

 3. He daar ben je weer!
  Ah Pisa, heerlijk, tja Toscane is super.
  Ben benieuwd naar je verhalen en foto’s!

 4. Ha fijn, laat maar zien al dat moois, dan kan ik mooi mee genieten en herkennen wat ik in vroeger dagen gezien heb.

 5. Welcome Back! Zo te lezen heb je het helemaal toppie gehad! Ik kijk nu al uit naar al je verhalen over je vakantie!

 6. Ja, herkenbare foto, die heb ik er ook legio gemaakt… WELKOM TERUG! Ik heb je wel gemist, je bent altijd de eerste die mijn log bezoekt en reageert per dag

 7. Fijn dat je hebt genoten. Deze foto is in elk geval al prachtig!

 8. Welkom terug! Jullie zijn vast goed moe van al dat vakantie vieren 😀 Maar uh, staat je foto niet scheef 😀 [geintjuh]

 9. En nog veel kunst bekeken in de Italiaanse musea?

 10. Fijn dat jullie er weer zijn! Dat jullie genoten hebben is wel duidelijk, de foto is i.i.g ook prachtig, mooie blauwe lucht! 22 graden is echt niet verkeerd!

 11. Fijn plaatje! Deze tijd is veel mooier dan de zomer, en rustiger ook waarschijnlijk. En jij hebt weer even een buffertje zonneschijn in je lijf om de winter mee door te komen.

 12. Welkom terug!
  Dat klinkt goed, we kunnen waarschijnlijk wel wat aardige verhalen en foto’s tegemoet zien. 🙂
  Ik had trouwens het idee dat je nog maar net weg was … maar dat lijkt me een goed teken, want dan heb ik me de afgelopen tijd dus blijkbaar niet verveeld.

 13. Klinkt goed en ik wacht af wat er hier komen gaat.

  Siena (en misschien Lucca) staat nog altijd op m’n ‘te bezoeken’-lijstje. Firenze (maar ook Parma en veel andere plaatsen) heb ik al eens bekeken en Pisa trekt me niet zo. Ik ben alleen met de trein een paar keer door de Gotthardtunnel gegaan. Over zo’n pas lijkt me stukken mooier, maar daar liggen geen rails. Ik ben wel een keer over de oude Brennerpas gefietst. Ook mooi en het ‘klimmen’ viel me heel erg mee, dat gaat me zelfs op een 1-versnellings-opoefiets lukken.

 14. Fijn dat jullie zo genoten hebben

 15. Welkom terug! Ik ben benieuwd naar je verhalen, ik heb Italie in het voorjaar op mijn verlanglijstje staan 😉

 16. jeetje wat is dat snel voorbij zeg…………..
  als je maar genoten hebt, ben benieuwd naar foto,s
  😉

 17. Een bergpas van de bovenkant is veel beter dan een tunnel.

 18. Zo, ze zijn er weer. Lekker eten kun je daar he. En, nog Italiaans opgestoken?

 19. Wat leuk , wij zijn ook dit jaar heen geweest. Ook bij zijn bij Pisa ,Luca enzz geweest
  Ik ben benieuwd naar je verhalen en foto’s
  Wij willen volgend jaar weer terug als alles goed gaat. En wie weet doe ik nog tips op wat wij nog kunnen gaan zien.

  Groetjes Gina

 20. En hee, je hebt een gum-knopje toegevoegd. Na ons ben jij de eerste die er een heeft, bij mijn weten. Alleen is het een externe faciliteit (Ajax), terwijl het onze in eigen beheer is (door R geprogrammeerd). Handig, zo’n knopje. Ook al lees ik mijn reacties best door voor ik ze plaats, staat er vaak ploep! toch een tikfout in.

 21. Ik ben eens een dagje wezen kijken in Italie, en dat smaakt echt naar meer!
  Prachtig land!

  Kom maar met de verhalen!

 22. Heerlijke vakantie dus. Bekende stekkies voor mij. Zelf net terug uit Zwitserland.
  Ciao!

 23. en heb jij ook meteen die stapel kranten bij het oud papier gelegd? Ik ben maar een week weggeweest en werd naar bij de aanblik alleen al.

 24. Welkom terug! Ben benieuwd naar je verhalen (en foto’s?)!

Geef een reactie