Een gecrashte NAS server
Een gecrashte NAS server

Een gecrashte NAS server

Soms denk je goed bezig te zijn en loopt het toch verkeerd af. ik had problemen met mijn BackUp schijf en was van plan deze te vervangen. Dus deze week een nieuwe schijf gekocht voor een paar euro’s bij het office centre (1 terra voor 89 euro). maar helaas, de betrokken BackUp schijf dacht daar iets anders over en weigerde verder alle diensten. Naast de reguliere back-ups stond daar ook mijn hele CD collectie met muziek op. Stom, maar ik dacht dat ik alles netjes op CD had staan. Dat klopte, met nadruk op het laatste. Van sommige CD’s viel spontaan de zilveren folie af, en een gedeelte was helemaal niet meer te lezen. Dag muziek… De fotocollectie staat netjes op twee harde schijven, maar voor alle muziek was daar geen plaats. Helaas Pindakaas, uithuilen en opnieuw beginnen met verzamelen en rippen van CD’s. Gelukkig is het weer dusdanig dat ik me daar rustig uren mee kan bezighouden… En die CD’s kunnen wat mij betreft de shredder in.

bVision.nl

17 Comments

  1. Dat is balen!
    Gelukkig heb je de foto’s nog, want die zijn niet te vervangen. Het grootste deel van de muziek is op de een of andere manier wel weer terug te krijgen, al zal het wat tijd en energie kosten.

  2. Als je wilt kan ik je best 20GB aan mp3tjes toesturen hoor (op DVD). Als iedereen dat nu doet heb je straks een grotere collectie dan je ooit hebt gehad 😉 Of het dan ook jouw smaak is, is afwachten.
    Laat maar weten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.