Afgelopen uit
Afgelopen uit

Afgelopen uit

Helemaal afgelopen is het met mijn vakantie. Vanaf vandaag mag ik weer met frisse tegenzin aan de slag. Je zou er zomaar aan kunnen wennen, aan zo’n pre-pensioen periode. Vakantie vieren, wat klusjes opknappen, en zelf tot rust komen waren de doelstellingen, en die zijn er helemaal uitgekomen. Alleen tot aan mijn pensioen duurt nog een jaartje of zeven. Vandaag zal ik wel een hoop achterstallige mail moeten beantwoorden en eens kijken wat mijn collega’s in al die tijd hebben uitgevoerd om mijn terugkomst zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Een ontvangst met vlaai en koffie zou niet gek zijn. Alleen waar haal je op maandagmorgen om 7 uur een vlaai vandaan. Zelfs de bakker draait zich tegenwoordig dan nog een keer om volgens mij. Maar, alle opties blijven open. In geval van nood kan ik nog zelf wat halen. Als afscheid van de vakantie nog een plaatje uit Toscane. Uit Florence…(klikken op de foto mag)

17 Comments

  1. Hmmm, tja, aan alle goede komt ook een eind of zo? In ieder geval is je accuutje weer flink opgeladen! Hoe heb je het opgelost, toch maar geen vlaai?!
    Dat gevoel heb ik ook altijd na langere vakanties. En ik beken, nu ik parttime werk en mijn week weer anders is ingedeeld als voorheen, moet ik steeds ‘op gang’ komen…

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.