Uit de oude doos – Denemarken 2003
Uit de oude doos – Denemarken 2003

Uit de oude doos – Denemarken 2003

bVision.nl

Nee, een digitale camera had ik nog niet toen we in 2003 richting Denemarken vertrokken. En de echte shots uit deze tijd zijn achteraf wel ingescand, maar hebben kwalitatief toch echt niet het niveau dat ik hier zou willen publiceren. Wat me wel aantrekt als ik de foto’s terug zie is de rust die we daar hadden, met de auto het strand op, Legoland, het wondermooie huisje en niet te vergeten het gevaarlijke wild waar je overal voor gewaarschuwd werd, de tocht met de bus door het militair oefenterrein, en de ongerepte schoonheid van de natuur in West Jutland. En die mijmeringen ontstaan nadat ik weer een aantal dagen aan het werk ben, alsof ik nooit ben weggeweest. Op de foto de gevaarlijke creaturen…

bVision.nl

22 Comments

  1. In Denemarken ben ik nog nooit geweest, maar die mijmeringen n.a.v. oude vakantiefoto’s herken ik maar al te goed. Net als je gedachten over de kwaliteit van vroeger ingescande foto’s, trouwens. Maar ach, ze hebben desondanks nog steeds een nuttige functie bij het in herinnering roepen van leuke momenten.

  2. Echt op vakantie gaan is bij ons weeral een paar jaar geleden, maar het neuzen tussen de oude foto’s is inderdaad leuk. Herinneringen ophalen en elke keer weer het voornemen om volgend jaar ECHT weer te gaan. Tis een hobby op zich dat mijmeren en terugkijken zeg maar.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.