Naar Utrecht

bVision.nl

Vandaag moet u even niet raar opkijken als ik niet voorbij kom. Vanochtend vroeg vertrek ik naar de Jaarbeurshallen in Utrecht. Voor een afspraak met een firma, om wat wijzer te worden over storage (kan ik prive nog wat van leren) en om enkele seminars en presentaties bij te wonen. Gelukkig ga ik niet alleen maar met een collega en we hebben de uitdaging aangenomen om eens met het openbaar vervoer te gaan. Mochten hier nog medewerkers van de NS langskomen, please, laat alles goed gaan en zorg ervoor dat de koffie met gebak klaar staat in de trein van Sittard naar Utrecht Centraal. Dat is toch niet te veel gevraagd. Ik beloof u daarna alle grote afstanden met de trein te gaan.

bVision.nl

17 Comments

 1. Succes, dat zal een leerzaam dagje worden.

 2. Tis dat ik al een lunch afspraak heb maar anders hadden we misschien wat kunnen regelen en was ik even je persoonlijke gids geweest 😉
  Hopelijk liggen er niet al te veel blaadjes op het spoor

 3. Jaja, en een kaartje kost ook nog steeds 1 gulden zeker.:-)

 4. Ik hoop dat het je bevalt maar ik heb er een hard hoofd in want het is herfst he, vierkante wieltjes…

 5. Het is in elk geval mooi weer als je eens een uurtje moet wachten 😉

 6. Het voordeel van openbaar vervoer is dat je kunt werken tijdens de reis, als je een zitplaats hebt. Dat is op de spitsuren in de tweede klas niet het geval.
  De laatste tijd zijn er veel vertragingen naar Keulen, maar daar ga jij niet heen.

 7. zou je dat nou wel doen met al die bladeren op de rails ;-)..nee hoor, ik reis altijd met openbaar vervoer en over de trein heb ik niet echt te klagen, ok er is wel eens vertraging, maar dat hoort erbij, dus fijne dag vandaag!

 8. Ik hoop dat je je camera hebt meegenomen, want ik verwacht op zijn minst wel een mooie reportage 😉

 9. Dus je maag wordt dan een prima opslagplaats als je grote afstanden per trein gaat afleggen. Laat me in ieder geval even weten of er voor deze service van de spoorwegen een toeslag word geheven op de prijs van het kaartje.

 10. even off topic: jij gebruikt toch The Gimp? Ik heb dat gedownload en geinstalleerd, maar na een keer gebruiken, start hij verder niet meer op… dit is toch freeware?
  @chantal: Frank gebruikt Gimp, maar het is de eerste keer dat ik hoor dat het niet werkt. Mijn voorkeur gaat uit naar Photofiltre (ook gratis)

 11. Haha … jij durft wel met die belofte. 🙂
  Evengoed veel plezier en een leerzame dag gewenst!

 12. ik hoop dat je treinreis goed verlopen is,
  en weer veel geleerd hebt

 13. koffie in de trein is vaak niet te zuipen, neem maar een thermoskan mee! Volgende keer dan maar.

 14. Geen problemen met het pinnen van een kaartje? Dat gaat namelijk nog wel’ns mis…

 15. Hier is de koffie altijd grais…

Geef een reactie