Gadget day…
Gadget day…

Gadget day…

Als ik bekijk waar ik na een dagje datastorage in Utrecht allemaal mee thuis kom schaam ik mij niet. Buiten wat van onze vaste leveranciers, waar we geruime tijd hebben door gebracht met het bekijken van hun storage oplossingen hebben we weinig gadgets ontvangen. Niet dat we ze niet konden krijgen, maar we schaamde ons voor de mensen die echt alle stands afgingen om de de boel te plunderen, meer kan ik daar niet van maken. Dan valt het USB stickje met reclame en een USB drukknop van Dell om de PC uit te zetten niet op. Het gadget wat ik wel zou willen hebben stond buiten. En zoals je op de foto ziet was ik niet de enige die daar intresse in had. Alhoewel ik met mijn rug beter niet aan het geweld van dit voertuig kan blootstaan. Maar grof geweld was het wel. Voor degene die niet weten wat het is, het is een (wat schuin geplaatste) Carver driewieler.(je kunt er op klikken). Buiten dat verliep de heenreis erg rustig, alleen de koffie met gebak moesten we er bij denken. Op de terugweg was het hommeles met treinen. Het eerste gedeelte gestaan, alhoewel er uiteindelijk een vriendelijke jongeman plaats voor me maakte om te gaan zitten. Na Eindhoven konden we eindelijk plaats nemen in de eerste klas, waar we ook voor betaald hadden…

12 Comments

 1. Het is volgens mij op elke beurs hetzelfde. Je herkent de verzamelaars van gadgets, folders en wat dies meer zij al van verre aan de uitpuilende plastic tasjes.
  Die driewieler lijkt mij ook wel wat. 🙂

 2. Je hebt dush wel een proefrit gemaakt in dat karretje? Zou die in te ruilen zijn voor een scootmobiel? 😉
  Unbelievable he dat je (veel) van die mensen hebt die alles aan gadgets willen hebben op zo’n beurs en met tassen met spullen naar huis gaan waar ze uiteindelijk nog niet eens wat mee doen. Maar je hebt het weer gesurvived!

 3. Ja, voor sommige is het altijd graaien op een beurs. Dat is een futoristische driewieler, je zit in ieder geval droog. Maar om je daar nu steeds in te moeten kreukelen, ppff.
  Dat was dus pech, geen koffie met gebak.
  Maar gelukkig ben je wel weer een dagje uit geweest en weer thuis gekomen.
  Fijn weekend, geniet maar van de rust.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.