Weg bank, nieuwe bank en lege bank.
Weg bank, nieuwe bank en lege bank.

Weg bank, nieuwe bank en lege bank.

Enkele maanden geleden hebben we een nieuwe bank gekocht. De oude leren bank was door de katten gesloopt en niet meer echt passend in ons interieur. Dus gisteravond eerst maar eens de oude bank gesloopt en vanaf de eerste verdieping zacht naar beneden laten vallen. Meteen maar achter in de auto gemikt zodat vandaag de eerste rit naar het milieu-park kan gaan. Tussen 7 en 10 uur bellen ze hoe laat de nieuwe bank geleverd wordt. Dus vroeg op, nog geen boodschappen doen, eerst wachten tot we de oude bank kunnen dumpen, dan nog even naar de winkel en daarna hopelijk de nieuwe bank inzitten. Alhoewel, deze moet ook een verdieping naar boven, dat word nog lachen… geen foto van de nieuwe bank, die is er nog niet. Daarom nog maar een van ons Italiaanse avontuur.

17 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.