Uit de oude doos – Djerba Tunesie 2000

bVision.nl

Bij het controleren van mijn muziek en fotobestanden kwam ik nog een aantal foto’s tegen die we in Djerba, een klein eiland voor Tunesie hebben gemaakt. We waren daar met de kinderen ter gelegenheid van ons 25 jarig huwelijksfeest in 2000. Foto’s maken was toen echt niet mijn hobby en de foto’s zijn dan ook vakantiekiekjes gemaakt met dacht ik een wegwerpcamera en ingescand met onze oude printer.
De bank werd gisteren keurig op de afgesproken tijd geleverd en is uiteraard door ons ingezeten. Zelfs er even op liggen behoord tot de mogelijkheden, anders moet je geen bank maar stoelen kopen. Een foto volgt nog als ik alle gezinsleden en poezen eraf kan krijgen…

bVision.nl

15 Comments

 1. Dat zal heerlijk toeven zijn geweest daar.
  Wordt het nu nummertje trekken wie er op de bank mag, haha?

 2. Als je foto’s c.q. kiekjes een dierbare herinnering vormen dan maakt de artistieke waarde toch niks uit. Mijn mooiste souvenirs zijn altijd nog mijn vakantiekiekjes, als ze maar scherp en goed belicht zijn en de sfeer van het moment weergeven. Ik denk dat je dat in beide foto’s is gelukt.

 3. Je hebt idd de sfeer kunnen vastleggen en dat is waar het volgens mij om gaat. Hebben de poezen kun handtekening al gezet?

 4. ziet er mooi uit,
  en daar gaat het om

 5. Dus toen heb je wel gevlogen! Een bank moet je inderdaad ook altijd even proefliggen! Veel plezier ermee tenminste als je ooit de katten en de gezinsleden er nog af krijgt! 😉

 6. Hihihi, wij gingen voor ons 25 jarig huwelijk met de kinderen naar Cran Canaria 😉

 7. Een zonnig verleden zo te zien

 8. De uitspraak bankhangen komt ergens vandaan ja.. 🙂

 9. Ik vind het toch prachtige foto`s, echt plaatjes!

 10. Bij dit soort kiekjes gaat het vooral om de sfeer en de herinnering die ze oproepen, en dat zal vast wel goed zitten. Dat Djerba lijkt me overigens een beter plekje om te vertoeven dan hier met al die buien.

 11. Dat ziet er zeker beter uit . Een stuk beter dan hier vandaag. Alhoewel het was droog. Gr.Jan

 12. oh….. een nieuwe bank! Laat maar lekker wezen die foto, eerst maar eens flink uitproberen die bank 🙂

 13. Dat soort kiekjes zijn leuk om je ontwikkeling te zien.

 14. Er is er niets veranderd.

 15. Heerlijk en superwarm! Wie gaat mee? 🙂

Geef een reactie