Uit de oude doos – Djerba Tunesie 2000
Uit de oude doos – Djerba Tunesie 2000

Uit de oude doos – Djerba Tunesie 2000

bVision.nl

Bij het controleren van mijn muziek en fotobestanden kwam ik nog een aantal foto’s tegen die we in Djerba, een klein eiland voor Tunesie hebben gemaakt. We waren daar met de kinderen ter gelegenheid van ons 25 jarig huwelijksfeest in 2000. Foto’s maken was toen echt niet mijn hobby en de foto’s zijn dan ook vakantiekiekjes gemaakt met dacht ik een wegwerpcamera en ingescand met onze oude printer.
De bank werd gisteren keurig op de afgesproken tijd geleverd en is uiteraard door ons ingezeten. Zelfs er even op liggen behoord tot de mogelijkheden, anders moet je geen bank maar stoelen kopen. Een foto volgt nog als ik alle gezinsleden en poezen eraf kan krijgen…

bVision.nl

15 Comments

  1. Bij dit soort kiekjes gaat het vooral om de sfeer en de herinnering die ze oproepen, en dat zal vast wel goed zitten. Dat Djerba lijkt me overigens een beter plekje om te vertoeven dan hier met al die buien.

  2. Als je foto’s c.q. kiekjes een dierbare herinnering vormen dan maakt de artistieke waarde toch niks uit. Mijn mooiste souvenirs zijn altijd nog mijn vakantiekiekjes, als ze maar scherp en goed belicht zijn en de sfeer van het moment weergeven. Ik denk dat je dat in beide foto’s is gelukt.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.