My name is Frank

Heerlijk is die reclame. Mijn collega Frank stoort zich er niet aan. Ook niet dat er een paginagrootte reclame op ons kantoor hangt. Ik ken echter ook iemand die zich kapot schaamt dat iedereen Hi Frank tegen hem zegt. Persoonlijk vind ik het in ieder geval een ludieke reclame. De kunst is het verwerven van naamsbekendheid. Die heeft Frank nu, maar of het de firma helpt waarvan de reclame is betwijfel ik.

bVision.nl

19 Comments

 1. Onze Frank van de afdeling heeft ‘m ingelijst boven zijn bureau, wij vinden het wel grappig en hij zit er absoluut niet mee.

 2. Gelukkig, dat Frank er niet mee zit, toch!

 3. Dat Hi vind ik zo langzamerhand wel erg vervelend te vinden hoor, net zo als dat I. Het is een soort verAmerikanisering van het Nederlands. Reclame jongens hebben daar een handje van.

 4. Ik mis iets geloof ik…

 5. Ik wist niet dat dat zwarte schaap uberhaupt Frank heet dus of die reclame nu zo goed werkt voor het bedrijf valt te bezien maar wel leuk voor alle zwarte schapen met de naam Frank! 😉

 6. Ik mis ook iets volgens mij …

 7. Het is in ieder geval een reclame waarover gesproken wordt, dat blijkt maar weer uit het feit, dat jij er een logje mee vult.

 8. Ik vind die reclame eerlijk gezegd verschrikkelijk… Pratende dieren, yuk…

 9. ik mis ook wat, uhh,,, gewoon doorgaan!

 10. Het is de eerste keer dat ik hoor dat dat beest Frank is. Waar hij reclame voor maakt is me onduidelijk. Terwijl ik hem rond journaaltijd altijd voorbij zie komen.

 11. Ik mis ook wat denk ik..

 12. Oh heet dat schaap Frank 😉

 13. Ik zou niet weten over welke firma het gaat.

 14. Altijd leuk die reclame jongens 😉

 15. Ook ik heb geen idee welke firma erachter zit. Zo zie je maar dat niet alles overkomt. Of het ligt aan mij,dat kan ook nog. Gr. Jan

 16. ik hoef geen reclame!
  En mijn mening telt, net als de jouwe, hoe hoog je ook woont, je bent er niks minder om.

 17. Wel een doorsnee naam… ik ken ze zelfs met een nummer er achter.

 18. en ik mis ook iets……………….

 19. ik voel me ook niet aangesproken!

Geef een reactie