Een boompje planten
Een boompje planten

Een boompje planten

Als ze me voor een paar jaar terug hadden gezegd dat ik meer dan 100 gulden zou betalen voor een gewone kerstboom dan zou ik zeggen “never nooit niet”. Toch staan er boompjes bij intratuin die dat kosten. Maar volgens mij zijn ze dat echt niet waard. Ook kunstbomen zijn loeiduur, eigenlijk wat de gek er voor geeft. En gek zijn we niet. We hadden eigenlijk al het idee dat er dit jaar geen boom zou komen, maar gelukkig vonden we bij de concurrent om de hoek een voor ons passend boompje voor een prijsje van 20 euro. En eigenlijk is dat nog veel voor een boom die je na drie weken gewoon weg gooit. Maar goed, een boompje hebben we al, nu nog even opzetten. En dat laatste besteed ik dit jaar weer uit aan mijn dochter Sanne. Die doet dat met plezier…

bVision.nl

18 Comments

  1. Tja om die reden heb ik een jaar of 8 geleden een kunstboom gekocht en inmiddels staat die ook (gisteren opgezet). Het is nog niet eens een bijzondere maar met lampjes en ballen erin lijkt het heel wat! Nu nog alle dozen weer opbergen en we zijn eddy ready voor de kerst!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.