Luigi Colani
Luigi Colani

Luigi Colani

bVision.nl

De man ontwerpt van alles maar heeft een geweldig principe, alles moet rond of ovaal zijn. Dat zijn de meest natuurlijke vormen. De meeste mensen kennen deze ontwerper van zijn brillen en maar weinig weten dat deze man niet alleen brillen, maar van alles ontwerpt, tot complete vrachtwagens toe. En nee, het is geen Italiaan, maar een Duitse ontwerper met een Zwitserse vader en Poolse moeder. De afbeeldingen spreken voor zich en met de vlam in de pijp is hier echt niet meer van toepassing. Welke chauffeur wil hier niet in rondrijden, ik in ieder geval wel, inleveren die handel, en V@nM@n weer alive… De shit is dat je met rijden alleen niets kunt verdienen hier in Nederland, daarom zitten er ook zoveel klojo’s op (buitenlandse)vrachtwagens. Begrijp me niet verkeerd, ik heb niets tegen vrachtwagenchauffeurs uit Nederland, die moeten aan veel te veel regeltjes voldoen. Maar wel tegen de rijders uit de “goedkope lidstaten” die hier de zaak om zeep helpen.

bVision.nl

20 reacties

  1. Het zou leuk zijn als er eens wat meer variatie kwam in de vrachtwagens op de weg, dan had je nog wat om naar te kijken als je er noodgewongen achter zit omdat ze elkaar weer zo nodig moeten inhalen.
    Groetjes en fijne zondag!
    Elmar

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.