Vrij dag za ter dag zon dag
Vrij dag za ter dag zon dag

Vrij dag za ter dag zon dag

Ja hoor, het is vrijdag, en alweer bijna een hele week voorbij. Dacht ik even dat we in het begin van het jaar het tempo van de laatste week van december nog wel even konden aanhouden, vergeet het maar. Volgens mij heb ik in de afgelopen twee weken dat al dubbel en dwars ingehaald. In de avond lig ik dan voor kapot op de bank en heb geen zin meer om nog een logje te schrijven. Maar er gloort hoop aan de horizon, nog een keer een visje verorberen en het weekend is daar. Heerlijk twee dagen vrij om, ja, waarvoor… Ja hoor, de weekend werkzaamheden. Het is dat ik het zo goed heb hier, want anders… Trouwens, vanavond beginnen we met het verslinden van mis Belgie, in bikini. Wel eerst even bruin bakken.

23 reacties

  1. En bij ons staat Sjabbes met het ondergaan van de zon weer voor de deur. Voordeel voor de orthodoxe joden is in ieder geval dat zij in hun weekenden geen enkel weekend-klusje hebben.Nu nog hopen dat het gehele Israelische leger uit Orthodoxe joden bestaat. Is het er even stil op Sjabbes.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.