Islamitische versmelting
Islamitische versmelting

Islamitische versmelting

Er moet nog het een en ander aan gebeuren, maar ik was toe aan wat anders. Mensen die gisteravond hebben gekeken hebben al de nodige kleuren voorbij zien komen, maar dit wordt het straks. Niet meer het saaie wit en dit wordpress thema leent zich ervoor om mee te gaan spelen. De gebruikte kleuren komen uit een mooi boek over kleurgebruik, . Het thema heet Islamitische versmelting. Ik ben uren zoet geweest om alleen al de achtergrondkleur op deze wijze te implementeren, maar dan heb je ook wat. In de loop van de dag zal nog wel het een en ander wijzigen, maar eerst even gaan stappen, weid weg in de Belgische meubelhallen. Op zoek naar de ideale stoel. En sinds de vorige week weet u dat zoeken veel leuker is dan kopen. Het is het laatste ontbrekende deel van onze woonkamer dus…

22 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.