De Bugatti van ome Harold
De Bugatti van ome Harold

De Bugatti van ome Harold

Toen de 89-jarige Britse arts Harold Carr overleed liet hij zijn neven en nichtjes wel een heel bijzondere erfenis na, deze uitzonderlijk zeldzame Bugatti Atalante uit 1937 stond een beetje stoffig te wezen in de garage. Van dit type, de 57S met ca 28.000 mijl op de teller, zijn er maar 17 gebouwd. Daarnaast stonden nog wat andere Oldtimers in de garage, maar deze was exclusief. Volgende maand wordt de auto geveild bij Bonhams in Parijs. De verwachte opbrengst zal tussen de 4 en 5 miljoen Euro zijn. Aan zo’n oom auto heb je nou wat.

16 Comments

  1. Als die teller nooit eerder rond is gegaan sinds 1937 dan heeft die meneer bijzonder weinig ritjes gemaakt met z,n automobiel. Hij heeft het misschien alleen gebruikt voor de bezoekjes aan de lokale pub.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.