Runderdag met Catalina
Runderdag met Catalina

Runderdag met Catalina

Te weten dat je onwetend bent, is het begin van alle wijsheid.

Dat is in ieder geval een goed begin van een lekkere vrije week. Vandaag eens even lekker aan de slag met blokken. Foamblokken van XPS weliswaar, maar toch net als peuters met duplo. Vanmiddag ga we blokken snijden voor ons nieuwe vliegtuig, een immens grote Catalina. U weet wel, zo’n vliegboot. Trouwens, een plaatje zegt meer dan 1000 woorden. Ik zal eens kijken of ik de stapel blokken die we nodig hebben op een plaatje kan krijgen. Daarnaast wacht er ook nog het eten, ik heb beloofd de hele week te koken. Vandaag wordt het een lekkere runderstoofpot met champignons a la Me!. Met daarbij uiteraard gekookte aardappels en een warme groente


19 Comments

  1. Het is dat ik net gegeten heb anders, had ik nu zitten kwijlen! 😉
    Veel plezier deze week, ik ben benieuwd wanneer jullie Catalina het ruime sop en het luchtruim kiest.
    groetjes,
    Elmar

  2. Ik ben benieuwd. Jaren geleden zijn we eens van canada naar VanouverIsland gevlogen in zo’n ding, een hels kabaal en ik dacht dat we nooit zouden opstijgen. Druist tegen elk gevoel van logica in maar het is toch gelukt 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.