Runderdag met Catalina

Te weten dat je onwetend bent, is het begin van alle wijsheid.

Dat is in ieder geval een goed begin van een lekkere vrije week. Vandaag eens even lekker aan de slag met blokken. Foamblokken van XPS weliswaar, maar toch net als peuters met duplo. Vanmiddag ga we blokken snijden voor ons nieuwe vliegtuig, een immens grote Catalina. U weet wel, zo’n vliegboot. Trouwens, een plaatje zegt meer dan 1000 woorden. Ik zal eens kijken of ik de stapel blokken die we nodig hebben op een plaatje kan krijgen. Daarnaast wacht er ook nog het eten, ik heb beloofd de hele week te koken. Vandaag wordt het een lekkere runderstoofpot met champignons a la Me!. Met daarbij uiteraard gekookte aardappels en een warme groente


19 Comments

 1. Het menu klinkt goed en naar het vliegtuig ben ik benieuwd.

 2. Met dat soort vliegtuig heb ik ook een keer gevlogen. Prachtige machine.

 3. wow ben benieuwd naar dat vliegtuig.
  😉

  olekker een kokende man

 4. Het is dat ik net gegeten heb anders, had ik nu zitten kwijlen! 😉
  Veel plezier deze week, ik ben benieuwd wanneer jullie Catalina het ruime sop en het luchtruim kiest.
  groetjes,
  Elmar

 5. De hele week koken, toe maar weer, dat is een aardig voornemen!

 6. Wat mij betreft begin je ook een receptenrubriek. Als je net zo vakkundig kookt dan je met die vliegtuigjes bezig bent dan belooft dat heel veel goeds.

 7. Aha, klinkt goed. Weet je wat nu eens leuk zou zijn? Het recept online zetten! Dat kan er ook nog wel bij, qua activiteiten. 😉

 8. Mooi ding, die Catalina!

 9. Het is toch wel biologisch rundvlees he

 10. Als je veel werk verzet krijg je natuurlijk honger.

 11. Zo te lezen weet kok Me! wat die doet! Klinkt in iedergeval goed, krijg er trek van!

 12. Ik vind vliegboten prachtige dingen!
  Zal een flink karwei worden vermoed ik. Benieuwd of er tijd voor koken overblijft.

 13. Jaloers!!! Een lekkere vrije week, zijn wij ook wel aan toe.

 14. Gaaf apparaat! Gaat die van jullie straks ook vliegen?

 15. Dat gaat helemaal goed komen deze week, geniet er maar volop van.
  Fijne week!!

 16. Ik ben benieuwd. Jaren geleden zijn we eens van canada naar VanouverIsland gevlogen in zo’n ding, een hels kabaal en ik dacht dat we nooit zouden opstijgen. Druist tegen elk gevoel van logica in maar het is toch gelukt 😉

 17. Wat een luxe zo’n kokende man en het klinkt nog lekker ook 😀

Geef een reactie