Visdag
Visdag

Visdag

Iedereen heeft een fotografisch geheugen. Maar sommigen hebben geen filmpje

Vandaag gaan we sedert enige tijd van afwezigheid, weer eens een visje verorberen op de bloemenmarkt in Geleen. Weer een beetje in de oude samenstelling. Met mijn vriend Humberto erbij, die ons een paar dagen aan het helpen is met wat achterstallige, door hemzelf veroorzaakte 8-)eachterstand. En vanavond weer verder met ons project de vliegboot Catalina. De ene helft inclusief de vleugel is mooi op maat gesneden en als een opgezette vis op een plank geplakt en vanavond dus de andere kant. Daarna kan het beter plak en in elkaarzetwerk beginnen. Gisteren heb ik de draad die gevallen was weer opgepakt en ben ik met frisse moed weer aan de slag gegaan, het leven gaat immers gewoon door. Voor iedereen alvast een fijne aanloop naar het weekend.

17 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.