Geen tutorial vandaag – by Frank
Geen tutorial vandaag – by Frank

Geen tutorial vandaag – by Frank

Ik heb wel eens dagen, dan komt mijn stukje wat moeilijker tot stand komt. Geen nieuwe programma’s gevonden, waar ik een eerste enthousiaste indruk van kan publiceren. Geen zin of tijd om een tutorial te maken (dat laatste, geen tijd, komt helaas vaker voor). Tutorials heb ik de afgelopen weken hiervoor al een aantal gemaakt. Je moet de lezers ook niet iedere week verblijden met meer dan een meter leesplezier, dan gaat het misschien vervelen. De verzameling camera’s in de vitrine behoeven nog een hoop research, dus dat gaat ook niet altijd lukken. Dan blijft alleen nog over, om nog de laatste nieuwtjes en feitjes te vertellen.

Mijn eigen website is te vinden op http://www.rsmln.nl De naam was destijds voor mij dee meest acceptabele manier om een domeinnaam vast te laten leggen, die toch nog wat met mijn achternaam te maken had. RSMLN met de ingevulde medeklinkers was in diverse varianten helaas niet meer beschikbaar. De eigen website was destijds ook meer bedoeld om ervaring op te doen met websites, dan om er echt iets op te publiceren voor de rest van de wereld. Inmiddels is het anders. Ik heb mijn website de titel “Ik Fotograag” gegeven, maar die naam heeft met mijn huidige domeinnaam geen enkele overeenkomst. Mede door een opmerking van Renesmurf destijds waarin hij aangaf dat mijn domeinnaam niet erg makkelijk te onthouden is, heb ik daarom besloten om een gemakkelijke domeinnaam te laten registreren. Een domeinnaam die overeenkomst heeft met de titel van mijn website. Vandaag (het is maandag als ik dit schrijf) heb ik het domein http://www.ikfotograag.nl geregistreerd. Zodra de betaling bij de hoster binnen is, kan ik beginnen met inrichten. Het kan zijn dat de link nog even niet werkt. Maar de vlag dekt vanaf nu helemaal de lading, en daar gaat het om.

e

e

17 Comments

  1. Ik heb even rondgeneusd op je site. Het ziet er mooi uit. Ik zag dat alle tutorials daar ook terug te vinden zijn, dus ik kom nog wel eens langs.
    Succes en veel plezier verder met je site onder de nieuwe naam.

    1. Dit is de Limburgse vlag. Ik ben van oorsprong Brabander maar woon al heel lang in Limburg. Me! de eigenaar van deze site is een echte Limburger met Friese roots. Me! schrijft hier de hele week, ik (Frank) alleen op woensdag.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.