Bacardi… vrijdag de dertiende
Bacardi… vrijdag de dertiende

Bacardi… vrijdag de dertiende

Als je niks ziet, kun je ook niks missen

Een maal per jaar wordt in ons bedrijf een medewerkers onderzoek gehouden waar je geheel vrijblijvend aan mee mag doen. Dat vrijblijvende heeft een enigszins verplicht karakter, maar dat mag de pret niet drukken. De resultaten worden vergeleken met andere bedrijven die dit ook laten uitvoeren. Een van de bedrijven die het erg goed doen in dit onderzoek is Bacardi. Ik zal dus vanmiddag maar een flesje meenemen als ik een visje ga verslinden… Dan kan ik de rest die overblijft meenemen als ik vanavond de PBY Catalina ga plakken. Alhoewel, op vrijdag de dertiende zal ik dan wel worden aangehouden, mijn rijbewijs kwijt raken, wat dan weer een besparing oplevert voor het milieu en ga zo maar door. U ziet, een dilemma, ik kan beter in bed blijven.

18 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.