Bacardi… vrijdag de dertiende

Als je niks ziet, kun je ook niks missen

Een maal per jaar wordt in ons bedrijf een medewerkers onderzoek gehouden waar je geheel vrijblijvend aan mee mag doen. Dat vrijblijvende heeft een enigszins verplicht karakter, maar dat mag de pret niet drukken. De resultaten worden vergeleken met andere bedrijven die dit ook laten uitvoeren. Een van de bedrijven die het erg goed doen in dit onderzoek is Bacardi. Ik zal dus vanmiddag maar een flesje meenemen als ik een visje ga verslinden… Dan kan ik de rest die overblijft meenemen als ik vanavond de PBY Catalina ga plakken. Alhoewel, op vrijdag de dertiende zal ik dan wel worden aangehouden, mijn rijbewijs kwijt raken, wat dan weer een besparing oplevert voor het milieu en ga zo maar door. U ziet, een dilemma, ik kan beter in bed blijven.

18 Comments

 1. Gelukkig ben ik niet erg bijgeloving. Ik trek me er dan ook weinig van aan 😆

 2. Jaja, die vrijblijvendheid ken ik….maar ondertussen.
  Gelukkig ben ik niet bijgelovig.

 3. haha, niets voor mij die bijgelovigheid. ben wel benieuwd naar dat onderzoek en vooral wat voor soort onderzoek….?

 4. Je spreuk… als je niks ziet, mis je alles…

 5. Ik ga gewoon werken vandaag:-)

 6. Ik zou uit bed gaan en voor de bacardi met een visje gaan vandaag!

 7. Hele dag in bed blijven? Klinkt aantrekkelijk. Maar dat kan een andere dag ook wel, hoeft niet perse vandaag, toch?

 8. Niet doen! De meeste ongelukken gebeuren in huis en de ongelukjes die in bed kunnen voorkomen zijn niet te tellen…;-) Fijn weekend alvast!

 9. ’t Zal allemaal wel loslopen en vis moet zwemmen natuurlijk wel of niet in bacardi 🙂

 10. Ik zou me door vrijdag de dertiende niet laten weerhouden van dat visje. Maar met die Bacardi zou ik voor alle zekerheid maar wachten tot het plakwerk achter de rug is.

 11. En het is maar verstandiger en beter dat ik op vrijdag de dertiende nergens reageer.

 12. Ik zou lekker mijn bed uitkomen en een Bacardi vis halen!;-)
  groetjes en een fijn weekend!
  Elmar

 13. De dag duurt nog een paar uur. Komen wat komen moet.

 14. Hoop dat je een leuke dag heb gehad.

 15. Ik hoop dat je de 13de toch overleefd hebt!

 16. ik geloof niet in die onzin,
  maar had wel lekker in mijn heerlijke waterbed willen blijven liggen……………..
  😉

 17. Ze onderzoeken veel te veel, en het levert allemaal net niks op.

 18. ik heb er niet zo’n erg in gehad dat het een “ongeluksdag” is geweest

Geef een reactie