Ik leef nog, en nee geen autoblog vandaag
Ik leef nog, en nee geen autoblog vandaag

Ik leef nog, en nee geen autoblog vandaag

Als vegetariers zo van dieren houden, waarom eten ze dan hun eten op?

Als je een lekke band krijgt, de band en de velg kapot rijdt, en dat op vrijdag de dertiende is dat toeval? Als je dan ook nog de sleutel om de bouten van het wiel ombuigt, en dus de bouten niet meer los krijgt, is dat toeval. En dat je dan de garage moet bellen is, is dat toeval. Volgens mij wel, ik kon er mee lachen, want het gebeurde mijn vriend Humberto. Bij mij gebeurde gelukkig niets wat terug te voeren was op pech of toeval op vrijdag de dertiende. Wellicht omdat ik de Bacardi maar heb laten staan… Gelukkig ging het gisteravond beter met onze hobby. Gezien de koude konden we niet de PBY Catalina niet lijmen, maar wel wat ontbrekende onderdelen voor de Catalina snijden. Daarnaast was het hard werken, schuren en schilderen van andere onderdelen. Er stonden nog twee modellen in de startblokken om verder geschilderd te worden. En als je dan toch bezig bent doe je dat gewoon erbij. We drogen de verf daarna kunstmatig met een fehn, wat helaas met lijmen niet gaat. De modelvliegtuigen die we bouwen worden allemaal via een CAD tekening gemaakt. Het leuke met CAD tekeningen is dat je het uiteindelijke vliegtuig kunt renderen, zodat je een idee krijgt van het eindresultaat. Hieronder zie je het resultaat van de gisteren door ons geschilderde zwever. De rendertekening is aanklikbaar voor meer details.

14 reacties

  1. Het is toch niet dat elk lijntje een blokje materiaal is want dan heb je heel wat plakwerk! Ach ach die Humberto, tja als je in ongeluk gelooft dan zou je bijna aannemen dat het door vrijdag de 13e komt maar ik denk dat hij puur pech had (en dat kan elke dag gebeuren).

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.