De Knonnen
De Knonnen

De Knonnen

Tsja, wat heet logje, gisteravond ging dat in ene keer in rook op. Normaal kijk ik nooit televisie, maar gisteravond zat ik aan de buis gekluisterd door “De kanonnen van Navarone”. Een geweldig spektakel met een fantastische cast. En nadien zat er dus helemaal niks nada noppes in de denktank, die maar iets zinnigs kon opschrijven wat ergens op leek. Nou hoeft dat ook niet iedere keer, en na een film van bijna drie uur eigenlijk helemaal niet. maar toch, een foto, van een geweldige auto, en u mag raden welke auto dit is. En als eerste prijs de eeuwige roem om ooit een prijs op dit log te hebben gewonnen. Ik zal geen tips geven, maar het is niet altijd goud wat blinkt. De uitslag is volgende week, dan heeft iedereen de tijd om wat te verzinnen en kan ik op zoek naar de oorsprong. Overigens, als nou een ieder die dit leest een beetje duimt dat het vanavond in Mestreech droog is, kan ik fijn met de fotoclub wat nachtfoto’s produceren. En heb ik daarna weer wat dingen om te laten zien.

19 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.