De Knonnen

Tsja, wat heet logje, gisteravond ging dat in ene keer in rook op. Normaal kijk ik nooit televisie, maar gisteravond zat ik aan de buis gekluisterd door “De kanonnen van Navarone”. Een geweldig spektakel met een fantastische cast. En nadien zat er dus helemaal niks nada noppes in de denktank, die maar iets zinnigs kon opschrijven wat ergens op leek. Nou hoeft dat ook niet iedere keer, en na een film van bijna drie uur eigenlijk helemaal niet. maar toch, een foto, van een geweldige auto, en u mag raden welke auto dit is. En als eerste prijs de eeuwige roem om ooit een prijs op dit log te hebben gewonnen. Ik zal geen tips geven, maar het is niet altijd goud wat blinkt. De uitslag is volgende week, dan heeft iedereen de tijd om wat te verzinnen en kan ik op zoek naar de oorsprong. Overigens, als nou een ieder die dit leest een beetje duimt dat het vanavond in Mestreech droog is, kan ik fijn met de fotoclub wat nachtfoto’s produceren. En heb ik daarna weer wat dingen om te laten zien.

19 Comments

 1. De TV heeft deze avond uit gestaan. Niet dat we iets missen, de HD doet zijn werk wel. Hooop ik… anders mis ik het later, dan anderen.

 2. Ik duim alleszins dat het droog is! Ben benieuwd naar je nachtfoto’s!

 3. Geen idee wat het is, het is opmerkelijk van alle kanten zo te zien.

 4. Ik vind m met dat neusje wel wat van een koala hebben 😉

 5. Het spijt me maar ik heb echt geen verstand van auto’s!
  Als het goed is het nu droog in Mestreech want ik ben hard aan het duimen! 😉
  Dus kom maar op met die foto’s!
  groetjes,
  Elmar

 6. Ik heb geen idee.
  Alles moet ook maar een naam hebben, en alles heeft een naam.
  Maar als je me dat nu verteld ben ik het morgen weer vergeten.

  Hij is wel mooi.
  De auto dan.

 7. Ik mis het handvat over het dak, want het is net een fisherprice autootje.

 8. Er zijn belangrijker dingen dan loggen:-)

 9. wouw echt een gave kar, ik heb geen idee, citroen? De DS willen ze weer op de markt gaan brengen, vond ik wel goed nieuws, jij ook denk ik wel

 10. ik denk een Mercedes

 11. Geen idee joh. Het zou wel een goede ZZtop auto zijn. Trouwens, zo’n film is de moeite van het kijken waard.

 12. Ik gok een lotus maar dont ask me why!

 13. Ik gok erop, dat het een vroege Jaguar is.
  Een voorloper van de beroemde E-type dus eigenlijk …

 14. Prachtig! Helemaal mijn kleur ook, hoewel…zou er ook ruimte voor een hond zijn?

 15. grappig karretje, maar niet echt handig voor mij met rolstoel vrees ik

 16. Pracht van een auto! Maar ik heb geen idee welk merk het is. :-/
  Ik zal in ieder geval duimen voor een droge avond en nacht.

 17. Kan me voorstellen dat je na een hele filmavond, niets te bedenken weet. Als je genoten hebt van de film is het toch ook goed.
  Fijne zondag.

 18. Kanonne zeg, t is tijd om te gaan slapen!

Geef een reactie