Nachtfotografie
Nachtfotografie

Nachtfotografie

Gadsalmedrekkie wat een weer gisteravond. Sneeuw, regen, ijskoud maar toch een paar leuke foto’s kunnen maken. Al gebied mij de eerlijkheid te zeggen dat er vele mislukt zijn door druppeltjes regen op de lens. Maar goed, toch weer wat geleerd. Gewoon de volgende keer een zeemleer meenemen en een partytent met verwarming. En ik had nog wel een muts klaargelegd en vergeten uiteraard. Dat terwijl de kapster gistermiddag mijn haren gekortwiekt had. Maar goed, je kunt niet alles hebben. De rum die ik deze week niet gekocht heb had ons ook nog even kunnen bijwarmen, stom, stom, stom. De foto’s zijn overigens gemaakt in Maastricht rondom plein 1992 bij het Vestedagebouw. Met uiteraard de Maas bij nacht als mooi spiegelobject. Toch hoop ik ooit nog eens foto’s te maken als het wat beter weer is in Maastricht. Dit was een beetje tegen beter weten in toch maar doorgaan. De foto’s zijn aanklikbaar voor een groter formaat, en dat is wel zo mooi….

17 Comments

  1. Ik zit behaaglijk binnen te genieten van je foto’s, dus ik kan het me best permitteren om even op spreekwoordelijke wijze mijn muts afnemen, zowel voor de behaalde resultaten als voor je doorzettingsvermogen!
    Meestal kom ik pas voor nachtfotografie de deur uit als er sprake is van lichtende nachtwolken of poollicht of iets van dien aard, maar ik heb me voorgenomen om daar in de loop van het voorjaar en de zomer eens wat meer mee te gaan doen. Deze foto’s zijn een goede stimulans.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.