Druk deze week
Druk deze week

Druk deze week

Als de mol stoot in februari heb je in maart geen grasveld meer

Ik heb te weinig tijd in een dag. Afgelopen dinsdag ben naar een Basketbalwedstrijd in Weert geweest. Voor de afwisseling is dat een leuke bezigheid, vooral als je weet dat je van tevoren lekker kunt eten, met wat mensen kunt “netwerken” en je daarna de grote jongens kunt bewonderen. Upstairs BSW tegen Eifel Towers Den Bosch. Helaas voor de Weertenaren liep het iets minder goed af, maar we hebben een paar fantastische acties gezien van beide zijden. de Bossche bollen waren gewoon een maatje te groot. Dat moet ook wel als je het verschil in budget ziet, maar dat terzijde. Alleen als je daarna nog naar huis moet rijden is het vermoeiend. Gisteren was mijn vrouw alweer jarig, ieder jaar hetzelfde liedje. Ik heb zelfs voor haar een kado gekocht… Dat levert hopelijk weer een paar pluspuntjes op. Daar kun je er nooit genoeg van hebben. Vieren doen we het alleen nog maar met de kinderen.
Btw: vanavond is hier in Gebrook het traditionele Kowrenne. Met koeien gemaakt van hout en papier-mache, waar twee personen onder plaats kunnen nemen worden diverse sprintwedstrijden gehouden en andere ongein uitgehaald. Dit is sinds 1972 de opening van de carnavalsweek in Gebrook (Hoensbroek). Met zaterdag de kinderoptocht en komende maandag uiteraard de grote optocht. Als het redelijk weer is zal ik eens kijken of er wat te fotodingese is. Maar als toetje vandaag een Bossche bol.

16 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.