Druk deze week

Als de mol stoot in februari heb je in maart geen grasveld meer

Ik heb te weinig tijd in een dag. Afgelopen dinsdag ben naar een Basketbalwedstrijd in Weert geweest. Voor de afwisseling is dat een leuke bezigheid, vooral als je weet dat je van tevoren lekker kunt eten, met wat mensen kunt “netwerken” en je daarna de grote jongens kunt bewonderen. Upstairs BSW tegen Eifel Towers Den Bosch. Helaas voor de Weertenaren liep het iets minder goed af, maar we hebben een paar fantastische acties gezien van beide zijden. de Bossche bollen waren gewoon een maatje te groot. Dat moet ook wel als je het verschil in budget ziet, maar dat terzijde. Alleen als je daarna nog naar huis moet rijden is het vermoeiend. Gisteren was mijn vrouw alweer jarig, ieder jaar hetzelfde liedje. Ik heb zelfs voor haar een kado gekocht… Dat levert hopelijk weer een paar pluspuntjes op. Daar kun je er nooit genoeg van hebben. Vieren doen we het alleen nog maar met de kinderen.
Btw: vanavond is hier in Gebrook het traditionele Kowrenne. Met koeien gemaakt van hout en papier-mache, waar twee personen onder plaats kunnen nemen worden diverse sprintwedstrijden gehouden en andere ongein uitgehaald. Dit is sinds 1972 de opening van de carnavalsweek in Gebrook (Hoensbroek). Met zaterdag de kinderoptocht en komende maandag uiteraard de grote optocht. Als het redelijk weer is zal ik eens kijken of er wat te fotodingese is. Maar als toetje vandaag een Bossche bol.

16 Comments

 1. Lijkt een beetje op een bosche bol

 2. Gefeliciteerd!
  Het leven raast voort.
  En het wordt er niet altijd beter op.
  Zo`n bol lijkt me wel smakelijk.

 3. nog van harte gefeliciteerd met je vrouw.

  die bollen eet je maar lekker zelf op, aan mij niet besteed
  😉

 4. Bossche Bollen zijn lekker, maar al ben ik dan Limburgse van origine, Carnaval is niks voor mij…

 5. Zo’n Bossche Bol smaakt altijd wel! Dank je wel! 🙂

 6. Bossche Bollen, de echte van de Groot. Veuls te lekker 🙂

 7. Nog gefeliciteerd met je vrouw!
  MMMMMMMMMMMM LEKKER!!! Mag ik die bol komen opeten?!
  groetjes,
  Elmar

 8. Om te beginnen alsnog gefeliciteerd.
  Gaat dat nou goed samen, die Friese roots en het carnaval?
  Hoe dan ook, veel plezier.

 9. Het enige wat me bij bleef bas de Bossche bol 😛

 10. Gefeliciteerd met je vrouw. Pluspunten kun je niet genoeg krijgen in je leven. 😉 Die Bossche Bol ziet er heerlijk uit maar ik denk dat ik hem toch even moet laten staan want er is een vulling uit mijn kies gevallen…

 11. Nog van harte! En die bol van de foto zou er best ingaan 😀

 12. Wat een mislukte Bossche Bol, dat is geen bol maar een platte ufo…

 13. Ik snap niks van dat hele carnaval.

 14. Carnavals weekend, tijd om onder te duiken voor ons.
  Veel plezier tijdens de carnaval.

 15. Ja, hier breekt de gekte ook uit….!!

 16. Lekker! Met carnaval zijn wij op wintersport. Ook leuk. Met verklede mensen en alcohol.

Geef een reactie