Vakantiepret

iedereen is de smid van zijn eigen geluk, alleen hebben sommige een verkeerde hamer

De laatste dag deze week is een bijzondere, de laatste voordat de Carnaval hier in het zuiden met alle heftigheid losbarst. En deze jongen heeft een hele week vakantie in het verschiet. En wie gaat er dan niet met plezier werken. Alhoewel de laatste loodjes wel eens lichter zijn geweest is alleen het idee al genoeg om de dag plezierig door te komen. Helaas moet mijn vrouw volgende week wel werken en moet ik alleen op pad. Nee, u hoeft geen medelijden met mij te hebben, ik kan me best wel zelf redden. En met iedere dag verse diepvriesfrietjes komen we ook een heel end. Helaas was het weer hier gisteren niet dusdanig dat ik mij geroepen voelde om naar het kowrenne toe te gaan, maar mij daar in tegen heerlijk in het ligbad heb gevlijd. Geen foto’s dus van rennende koeien, maar toch, Gebrook Alaaf…

19 Comments

 1. Dan wens ik je een goede laatste werkdag, en laat je daarna maar mee sleuren in het feest geweld. Of doe je niet mee aan deze gekte?
  Fijne vakantie week he!

 2. Verstandige beslissing gisteren, eerst relaxen en dan er tegenaan.
  Veel plezier de komende dagen.

 3. Een vriend van me zou meegaan op vakantie maar zijn aangevraagde verlof is weer ingetrokken “omdat er zoveel collega’s weg zijn ivm carnaval.” Intussen is wel de reis al geregeld en betaald. Ik vind op zijn minst dat de baas die vriend van me financiele compensatie moet bieden.

 4. jij werk vandaag ik heb weekend,
  maar ja een weekje vrij ziet er goed uit.
  werkze en geniet volgende week,
  leuke foto de TBI kleurtjes van ons bedrjf…………

 5. Ondanks dat ik een rasechte Brabander ben sla ik carnaval lekker over… niet mijn soort feest

 6. Fijn vooruizicht! Lekker een weekje hossen 😉

 7. Nog even een laatste werkdag en dan: Feesten!! Heel veel plezier!

 8. Ik wens je een goede week toe dan maar 🙂

 9. Ben ik saai als ik helemaal niets om carnaval geef?

 10. Nog even volhouden, je laatste werkdag zit er intussen al voor de helft op …

 11. Ik kan heus de zonin het water zien schijnen en daarom wens ik je een hele fijne week. Ik heb nog een weekje ziektewet voor de boeg, maar ik was liever weer aan het werk gegaan en misschien doe ik dat woensdag ook wel

 12. Alaaf!
  Carnaval vieren doe ik als rasechte Fries niet. Maar ik vind het er altijd zeer gezellig uit zien!

 13. jij hebt ook altijd vakantie

 14. alaaf. Hier geen carnaval, gewoon almaar doorwerken.
  En dat is mij wel best ook.

 15. oh lekker, een weekje vrij en elke dag patat… welk kind droomt daar nu niet van 🙂

 16. Leuke spreuk heb je hierboven. Ik heb er ook een met een hamer: Als je enige gereedschap een hamer is, lijkt elk probleem op een spijker.

 17. Een collega van mij gaat speciaal van onze zandplaat naar Oeteldonk ( op uitnodiging )
  Carnaval is best leuk, maar dan voor een -1- dag ( de rest krijg ik dan al niet meer mee )

  Hier kennen we het Sunderum ( de avond na Sinterklaas ) , het is ook verkleden maar dan allen voor mannen en die gaan langs de deuren voor een slokje… en de vrouwen ( hoe ouderwets kun je anno 2009 nog zijn ) mogen dan thuis raden wie er in het pak zit….

  (ik zorg er wel voor dat ik die avond pleitos ben hihih )

 18. veel plezier komende dagen

Geef een reactie