Vakantiepret
Vakantiepret

Vakantiepret

iedereen is de smid van zijn eigen geluk, alleen hebben sommige een verkeerde hamer

De laatste dag deze week is een bijzondere, de laatste voordat de Carnaval hier in het zuiden met alle heftigheid losbarst. En deze jongen heeft een hele week vakantie in het verschiet. En wie gaat er dan niet met plezier werken. Alhoewel de laatste loodjes wel eens lichter zijn geweest is alleen het idee al genoeg om de dag plezierig door te komen. Helaas moet mijn vrouw volgende week wel werken en moet ik alleen op pad. Nee, u hoeft geen medelijden met mij te hebben, ik kan me best wel zelf redden. En met iedere dag verse diepvriesfrietjes komen we ook een heel end. Helaas was het weer hier gisteren niet dusdanig dat ik mij geroepen voelde om naar het kowrenne toe te gaan, maar mij daar in tegen heerlijk in het ligbad heb gevlijd. Geen foto’s dus van rennende koeien, maar toch, Gebrook Alaaf…

19 reacties

  1. Een collega van mij gaat speciaal van onze zandplaat naar Oeteldonk ( op uitnodiging )
    Carnaval is best leuk, maar dan voor een -1- dag ( de rest krijg ik dan al niet meer mee )

    Hier kennen we het Sunderum ( de avond na Sinterklaas ) , het is ook verkleden maar dan allen voor mannen en die gaan langs de deuren voor een slokje… en de vrouwen ( hoe ouderwets kun je anno 2009 nog zijn ) mogen dan thuis raden wie er in het pak zit….

    (ik zorg er wel voor dat ik die avond pleitos ben hihih )

  2. Een vriend van me zou meegaan op vakantie maar zijn aangevraagde verlof is weer ingetrokken “omdat er zoveel collega’s weg zijn ivm carnaval.” Intussen is wel de reis al geregeld en betaald. Ik vind op zijn minst dat de baas die vriend van me financiele compensatie moet bieden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.