Gebrooker kinderoptocht 2009
Gebrooker kinderoptocht 2009

Gebrooker kinderoptocht 2009

Gistermiddag kon ik het niet laten. Ik moest even de sfeer proeven van het echte Carnaval. En dat kan het beste bij het begin, de kinderoptocht. Het weer viel gelukkig mee en ik heb een aantal glunderende gezichten op de foto mogen zetten. Het is in Gebrook een echte traditie geworden om dit festijn op zaterdagmiddag te laten vertrekken vanaf de mert en uiteindelijk daar ook weer aan te komen. Bijna alle basisscholen doen er aan mee. Een bonte stoet kinderen en ouders die er samen een feestje van maken. De foto’s geven alleen maar de sfeer aan, proeven kun je die niet… Overigens zijn dat ook de enige dagen buiten de braderie om dat het druk is in het dorp. Ik hoop dat het maandag ook mooi weer is, dan laat ik me ook afzakken om de optocht te zien.

18 Comments

  1. Zo’n kinderoptocht lijkt me wel leuk en is zeker een dankbaar onderwerp om te fotograferen, maar verder zegt het carnavalsgebeuren me helemaal niets. Laat mij maar mooi hier in de rust van het Friese land zitten. 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.