Borsten en zo…
Borsten en zo…

Borsten en zo…

Als de wijsheid is in de man, zit de wijn nog in de kan

Soms heb je van die rare ideeen als je opstaat, het schiet in je hoofd en laat je niet meer los. Stel je eens voor dat van het ene op het andere moment vrouwen geen borsten meer zouden hebben. Dat zou de nachtmerrie zijn van iedere man, maar denk eens aan de gevolgen. Antoinette opperde al dat er dan wellicht ook geen oorlogen meer zouden zijn. Maar volgens mij is het veel erger dan dat. Ik wil er gewoon geen voorstelling van maken, alles plat…. ik slaap slecht de komende nachten. En daarnaast is het ook nog slecht eens voor de recessie, om die borsten heen is een hele economie opgebouwd, tot aan bodypaint toe.

22 Comments

 1. salty

  …. dan vinden mannen vast wel een ander spele-dingetje….

  maar je kan de vraag ook omdraaien: stel dat mannen van het ene moment op het andere ineens geen piemel meer zouden hebben?

  ( dan is er voor de vrouw een vet probleem, want waar vindt zij dan …. )

  :p

 2. Ik weet niet wat voor beelden je hebt geplaatst, maar ik zie alleen “This image or video violated our terms of use”. Ik zou maar gewoon lekker slapen de komende nachten, want de kans dat je nachtmerrie waarheid wordt is ongeveer 0!! 😉
  groetjes,
  Elmar

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.