Studiootje – by Frank

Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van een fotostudiootje. Als ik hier op de site weer eens een oude camera beschrijf of een andere snuisterij, dan zal de foto met behulp van het studiootje gemaakt worden. Eerder werden de foto’s gewoon op de huiskamertafel gemaakt, al dan niet met een velletje wit papier er achter en of er onder. Maar vanaf nuekan ik het tochewat professioneler aanpakken. Mijn studio is geheel opvouwbaar en wordt als hij opgevouwd is zijn eigen tas. Deespotjes en het statief passen inede voorvakken. Ook kan ik kiezen uit een viertal verschillende achtergrondkleuren, maar ik denk dat zwart en wit het meest gebruikt zullen worden. Het is ook ideaal als ik eens iets op marktplaats wil zetten. Een goede foto vergroot je kansen op een fatsoenlijk bod denk ik.

e

Hieronder twee foto’s die er als test mee gemaakt heb. Ik ben met dit resultaat erg tevreden. (klikken voor een grotere weergave). Ze komen overigens niet op marktplaats.


e

e

24 Comments

 1. Oh dat is mooi zeg! En je foto’s zien er zo goed uit.
  Ik ben benieuwd wat er nog meer komt.

 2. Altijd inzetbaar voor marktplaats.nl Oeps, nu maak ik reclame.

 3. Wat een handig studiootje!

  off topic: ja komt helemaal goed denk ik met dat nieuwe huisje. Gewoon ff goed zoeken!

 4. Dat zal vast prachtige plaatjes opleveren!
  Heel passievol bezig! Mooi zo.

 5. Ziet er erg professioneel uit Frank!
  groetjes,
  Elmar

 6. Het resultaat ziet er professioneel uit.

 7. dat ziet er goed uit zeg, en voor die prijs……………
  veel plezier ermee

 8. Handig zo’n studio.
  Scheeld een hoop papier denk ik

 9. Het ziet er wel profecioneel uit. En dus nu nog mooiere foto,s van je . Succes en veel plezier alvast. Gr. Jan

 10. Cool! Kijk uit naar de foto’s

 11. Erg handig. Kun je ook heel wat op Marktplaats gaan zetten, alles wat je tegenkomt bijvoorbeeld.

 12. Ik dacht eerst: ‘studiootje?’ Maar nu begrijp ik het. Schattig!!!

  ik heb hier ook een oudere camera. Het is een Exacta waar je bovenin kijkt. Gaat nog steeds ieder jaar mee op vakantie en geeft nog steeds de mooiste foto’s! Haarscherp!! Hij is van mijn vader geweest. Waarde zal nihil zijn, maar de emotionele waarde is groot.

 13. Mooie foto! Handig zo!

 14. Dat ziet er prima uit.
  Die twee mooie oude camera’s komen op deze manier in ieder geval al goed tot hun recht.

 15. Ideaal zo’n studio voor productfotografie! Veel plezier ermee!

 16. Dat is een handig iets zo’n studiootje

 17. Leuk zo’n ministudiootje die je overal mee naar toe kan nemen! Die twee camera’s zijn natuurlijk prachtig (en ook prachtig op de foto gezet)! Veel plezier met je studiootje!

 18. Zo kun je de hele verzameling vastleggen voor de verzekering…

  • Je moet alleen dat verzekeren waar je de financiele last zelf niet van kunt dragen. Het is niet zoveel waard als sommige mensen denken. Het is wel heel veel waard om het te bezitten, maar dat is emotie en niet de dagwaarde. Mooie kopfoto’s overigens!

 19. hee wat toevallig, deze heb ik laatst ook voor ro gekocht.
  inderdaad handig!
  alleen de lampen branden snel door, hebben we gemerkt.

 20. ziet er goed uit Frank!
  waar heb je dat op de kop getikt?

  Kan me trouwens goed voorstellen dat je die 2 niet op marktplaats zet.
  Prachtige camera’s.

 21. Als een echte prof, dus.
  Succes er mee he!!

Geef een reactie