Studiootje – by Frank
Studiootje – by Frank

Studiootje – by Frank

Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van een fotostudiootje. Als ik hier op de site weer eens een oude camera beschrijf of een andere snuisterij, dan zal de foto met behulp van het studiootje gemaakt worden. Eerder werden de foto’s gewoon op de huiskamertafel gemaakt, al dan niet met een velletje wit papier er achter en of er onder. Maar vanaf nuekan ik het tochewat professioneler aanpakken. Mijn studio is geheel opvouwbaar en wordt als hij opgevouwd is zijn eigen tas. Deespotjes en het statief passen inede voorvakken. Ook kan ik kiezen uit een viertal verschillende achtergrondkleuren, maar ik denk dat zwart en wit het meest gebruikt zullen worden. Het is ook ideaal als ik eens iets op marktplaats wil zetten. Een goede foto vergroot je kansen op een fatsoenlijk bod denk ik.

e

Hieronder twee foto’s die er als test mee gemaakt heb. Ik ben met dit resultaat erg tevreden. (klikken voor een grotere weergave). Ze komen overigens niet op marktplaats.


e

e

24 Comments

  1. Ik dacht eerst: ‘studiootje?’ Maar nu begrijp ik het. Schattig!!!

    ik heb hier ook een oudere camera. Het is een Exacta waar je bovenin kijkt. Gaat nog steeds ieder jaar mee op vakantie en geeft nog steeds de mooiste foto’s! Haarscherp!! Hij is van mijn vader geweest. Waarde zal nihil zijn, maar de emotionele waarde is groot.

    1. Je moet alleen dat verzekeren waar je de financiele last zelf niet van kunt dragen. Het is niet zoveel waard als sommige mensen denken. Het is wel heel veel waard om het te bezitten, maar dat is emotie en niet de dagwaarde. Mooie kopfoto’s overigens!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.