British Car and no Style
British Car and no Style

British Car and no Style

Fantasie is belangrijker dan kennis, want kennis is beperkt.

Gisteren waren we in het Autotron in Rosmalen. Weer of geen weer, de British Car en Lifestyle laten we niet aan ons voorbij gaan, ik voor de Cars en Antoinette voor de lifestyle alleen de laatste is zwaar ondervertegenwoordigd daar. Niet dat wij echte Engelandvaarders zijn, maar ze hebben daar hele leuke dingen gedaan met auto’s. Als het een beetje meezit kopen we over enige tijd een echte klassieker om mee rond te toeren. En wat is dan leuker om een idee te vormen dan in het Autotron. Daarnaast staan de mooiste auto’s op het parkeerterrein. Het enige wat een beetje tegenviel was de fouragering, niets Brits aan, we hebben dan ook maar op de terugweg wat gegeten bij de concurrent. Trouwens als je een keer een auto met Nederlands kenteken ziet en je weet niet wat het is kun je via de site van het RDW raadplegen wat het is, van welk bouwjaar etc.. De plaatjes zijn aanklikbaar en toveren de echte foto tevoorschijn.

Lotus Seven lll Jowet Javelin
Austin Healy 3000 MKlll Ford Consul Cortina 1963

18 Comments

  1. Ah oh! Jij was daar dus inderdaad!! Ik las het net bij Rob hamilton. Ik was er ook, ik heb een Rover P6 2200 TC (maar die staat momenteel afgekeurd in de garage helaas. Is echter een heerlijke auto)
    Bij die Cortina heb ik nog naar binnen staan gluren, om te kijken of ik het dashboard van vroeger, van mijn ouder’s auto herkende.
    Op de parkeerplaats stond ik naast een ‘Inspector Lynley’ Bristol, daar zijn er maar drie van in Nederland.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.