British Car and no Style

Fantasie is belangrijker dan kennis, want kennis is beperkt.

Gisteren waren we in het Autotron in Rosmalen. Weer of geen weer, de British Car en Lifestyle laten we niet aan ons voorbij gaan, ik voor de Cars en Antoinette voor de lifestyle alleen de laatste is zwaar ondervertegenwoordigd daar. Niet dat wij echte Engelandvaarders zijn, maar ze hebben daar hele leuke dingen gedaan met auto’s. Als het een beetje meezit kopen we over enige tijd een echte klassieker om mee rond te toeren. En wat is dan leuker om een idee te vormen dan in het Autotron. Daarnaast staan de mooiste auto’s op het parkeerterrein. Het enige wat een beetje tegenviel was de fouragering, niets Brits aan, we hebben dan ook maar op de terugweg wat gegeten bij de concurrent. Trouwens als je een keer een auto met Nederlands kenteken ziet en je weet niet wat het is kun je via de site van het RDW raadplegen wat het is, van welk bouwjaar etc.. De plaatjes zijn aanklikbaar en toveren de echte foto tevoorschijn.

Lotus Seven lll Jowet Javelin
Austin Healy 3000 MKlll Ford Consul Cortina 1963

18 Comments

 1. Ik ga voor de Jowet Javelin.

 2. Dat van RDW wist ik, niks is tegenwoordig meer geheim!
  Ik vind de eerste auto het mooiste, temeer daar die buiten staat, dan komen ze toch even mooier uit.

 3. Het vervelende is dat de politie nu de gelijke lawaai op het sak heeft staan als de brandweer. Nu moet je met hard rijden nog extra opletten.

 4. Mooi auto’s ook al heb ik er zelf niks mee
  Maar als ik zo de foto’s zie zijn ze prachtig

  Groetjes Gina

 5. oh die ford is gaaf zeg,
  ziet er goed uit, ben ook vaak in rosmalen geweest erg leuk daar

 6. Ah oh! Jij was daar dus inderdaad!! Ik las het net bij Rob hamilton. Ik was er ook, ik heb een Rover P6 2200 TC (maar die staat momenteel afgekeurd in de garage helaas. Is echter een heerlijke auto)
  Bij die Cortina heb ik nog naar binnen staan gluren, om te kijken of ik het dashboard van vroeger, van mijn ouder’s auto herkende.
  Op de parkeerplaats stond ik naast een ‘Inspector Lynley’ Bristol, daar zijn er maar drie van in Nederland.

 7. oh, mooi hoor, kan me voorstellen dat het genieten was..
  die spreuk is ook weer goed

 8. Echt waar? Een echte klassieker kopen en er dan met mooi weer mee rijden? Machtig.

 9. Die Austin Healey lijkt me wel wat …

 10. Mooie wagens!
  Vreemd dat ze niet voor een echte Engelse High Tea hadden gezorgd!
  groetjes,
  Elmar

 11. Prachtig en zeker de koplampen en het kenteken!

 12. Ik ben benieuwd wat voor oldtimer jullie gaan kopen..!

 13. Ik ga voor die lotus! Lijkt me fantastisch om op een lekkere zomerse dag daarmee te kunnen toeren! Lekker vooruitzicht in iedergeval dat jullie een oldtimer gaan aanschaffen!

 14. Prachtige karretjes. Ik ga voor de Austin 🙂
  En weet je al wat het gaat worden?

 15. Machtige karretjes, man! Maar inderdaad een slechte combinatie met bitterballen en kaashapjes.

 16. Wel ff toeteren he, als je langs rijdt, straks in je klassieker.

 17. Ja, die Consul is het helemaal, omdat hij indertijd, zeg maar veertig jaar terug, toch het meest binnen handbereik leek.

Geef een reactie