Rommel en Voorjaarsmoe
Rommel en Voorjaarsmoe

Rommel en Voorjaarsmoe

Hoezo recessie, het tekort lenen we toch gewoon bij, einde recessie.

Voor de meeste is opruimen een gewoonte, dat doe je gewoon. En afval scheiden probeer je ook, voor zover er mogelijkheden voorhanden zijn. Maar je hebt van die mensen die hun rommel overal kwijt willen. Gewoon langs de kant van de weg, in dit geval op de foto: de weg van Vink naar Hunnecum. Nooit van gehoord hoor ik u denken, maar deze gehuchten bestaan echt, Echt trouwens ook. Is het nou echt, nee niet Echt, zo moeilijk om dat afval thuis bij je restvuil te zetten. Dacht het toch van niet. Maar goed, de rommel zal wel worden opgehaald en wij betalen straks weer wat meer. Het is gelukkig niet alleen van deze tijd. Vroeger zag je dit ook.
Gisteren moest ik een half uurtje eerder op het werk zijn, om half zeven i.p.v. om 7 uur. En je gelooft het of niet, dat half uur heeft me de hele dag achtervolgt, en even langs de apotheek na het werk, werd dan ook een half uur. En vele halve uren leiden dan tot een lange dag, ik ben nog steeds moe. Ik wordt geloof ik een dagje ouder. Het wordt tijd voor vakantie en zon en zee en strand en rust en feest en de bloemetjes en de bijtjes en de tuin en als ik dit allemaal nog eens nalees wordt ik alweer moe, voorjaarsmoe… have a nice day, CUOT


21 Comments

 1. Jan

  En weet je ,die rommel moet ook weer niet te lang daar blijven liggen want rommel trekt rommel aan .En er zijn lieden die overal dat spul gewoon dumpen . Een ander ruimt dat wel weer op. En jij bent gewoon aan het voorjaar toe. Sterkte en gr. Jan

 2. In Hertoenboh waren vorig jaar de afvalstoffenheffing en de ‘stortkosten’ zo belachelijk hoog. En Hertoenboh snapte geen zak van het vele illegale dumpen op de meest zotte plekken, zelfs in natuurgebieden. Alle inwoners van Hertoenboh begrepen het maar al te goed 😉
  Dit jaar zijn ze tot inkeer gekomen, ben benieuwd wat het oplevert.

  Jammer van dat halve uurtje. Een half uurtje dat je verdere dag opeist……

 3. Op mijn wandelingen kom ik ook regelmatig allerlei zooi tegen!
  Het is inderdaad waar dat een verschuiving in je normale ritme je de hele dag kan blijven achtervolgen, waardeloos is dat!
  groetjes,
  Elmar

 4. Volgens mij wordt het sluikstorten een steeds groter probleem. Ook hier (voornamelijk) langs de polderwegen behoorlijk veel troep. 🙁
  Natuurlijk is het in eerste instantie triest dat het gedumpt wordt, maar tegenwoordig vertikt zelfs de gemeente om het op te ruimen.

 5. Opritten van autowegen zijn trouwens ook zo populair als stortplaats net zo als die kruip – en sluipwegen waar ik er ook de nodige van hier in de omgeving ken en welke kennelijk ook zo’n aantrekkingskracht lijken uit te oefenen op al dat illegale afval.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.